Zoé név szép egy kislánynak?Milyen második nevet ajánlanátok mellé,ha a vezetéknév Lukácsi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 19:41
11/49 anonim válasza:
Az én lányom Hanna Zoé. Nekem azért tetszik, mert komoly nőies név.
Próbáltunk felnőtt korára is gondolni.
12/49 anonim válasza:
Szerintem mondjuk akkor lehetne neki a zoé a második neve és neki is az első neve L betűvel mint a másik kettőnek nem? Ilyenbe nem gondolkoztatok még csak a zoé tetszik eddig?
13/49 anonim válasza:
11es a Hanna Zoé minden csak nem komoly felnőttes :-D
14/49 anonim válasza:
Lukácsi Zoé Klára
Lukácsi Zoé Eszter
Lukácsi Zoé Luca
Lukácsi Zoé Krisztina
Lukácsi Zoé Mercédesz
Lukácsi Zoé Bianka
Lukácsi Zoé Vivien
Lukácsi Zoé Emma
Lukácsi Zoé Sára
15/49 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Zoé. Egy az, a környezetemben minden második gyereket így hívnak, másrészt én semmi, de semmi női hangzást nem találok ebben a névben.
16/49 anonim válasza:
Itt vezetéknévhez választhatsz :)
17/49 anonim válasza:
13as! Szerencsére nem vagyunk egyformák, és így az ízlésünk is lehet különböző :D
Zoé Drnő
Szerintem szépen cseng.
18/49 anonim válasza:
Legyen Lukácsi Zoè Lilla, és akkor alliterál.
Ha Zoé lesz, akkor legyen Lel kezdődő második neve.
Lukácsi Zoé Leila
Lukácsi Zoé Lelle
Lukácsi Zoé Lilien
19/49 A kérdező kommentje:
16,(20:12)De jó,köszi nem is tudtam hogy létezik ilyen oldal nagyon sok szép név van rajta :)
2021. máj. 28. 20:25
20/49 A kérdező kommentje:
Férjemnek tetszik még az Adél,Kamilla,Míra,Leila.Nekem leginkább ezek közül a Kamilla,(bár ez túlságosan hosszú lenne)de valaki által belinkelt oldalon is nagyon sok ötlet van :)
2021. máj. 28. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!