Mózer vezetéknévhez melyik keresztnevet adnátok egy kislánynak az alábbiak közül?
Ezek közül: Viktória, Mia, Réka
kombinációban is gondolkodtam.
Réka nem jó hiszen a vezetéknév is R hangra végződik, úgyhogy ezt ki is zárnám.
Mia túl rövid és egybefolyik a vezetéknévvel mintha egy szó lenne. Mozermia ugy hangzik mint valami bőrbetegség.
Viktóriával egész jó.
Viktória, a másik kettő túl rövid ahhoz hogy egy rövid vezetéknév mellé adható legyen.
Esetleg Viktória Rékát adnàm kombinálva.
Miát semmi pénzért, gondolj bele, felnőttként is azt a nevet kell viselnie amit adtok neki.
A réka szép, de túl rövid a vezetéknévhez, valamint a mássalhangzó tolódás miatt MózeR Réka-nehéz kiejteni
Mózer Viktória-ez szép, tetszik, dallamos és komoly, de becézni is aranyosan lehet.
Nekem a Mia cicanév, olyan befejezetlen, komolytalan, felnőtt nőnek nem tudnám elképzelni.
Ha csak ezekből lehet választani és dupla nevet szeretnétek akkor a Viktória Rékát mondanám.
Barátnőm Viktória, őt Viának becézzük, az majdnem Mia:-)
Akkor legyen Viktória Mia. Bár ott meg a szótagok ismétlődnek ia Mia
Viktória jobb, szebb is és a vezetéknévhez is jobb.
Mia nekem fura név, olyan mintha "mi az?" lenne csak lehagyták a z betűt.
Mózer Viktória Mia.
Amúgy a Réka tetszik a legjobban, de ehhez a vezetéknévhez tényleg nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!