Ungvári vezetéknévhez milyen fiú, lány keresztnevet adnátok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 13:34
1/9 anonim válasza:
Ne a vezetéknévhez igazítsd a keresztnevet szerintem. Olyat válassz ami tetszik. Amúgy nekem fiúból a Márk, a Botond (bár főleg a becézése :Boti), az Erik tetszik. Lányból a Hortenzia, Azálea és Jázmin tetszenek.
2/9 anonim válasza:
Sára, Gergely szerintem nagyon passzolnak hozzá.
3/9 anonim válasza:
Amúgy szerintem igenis kell igazítani a vezetéknévhez a keresztnevet. Egy cs-re végződő vezetéknévhez mondjuk egy Csaba, Csilla, Zsófia idétlenül hangzik a legtöbb esetben. Vagy ott van Sar(KA KA)ta példája is...
5/9 anonim válasza:
Lehetne mondjuk Márton és Eszter
7/9 anonim válasza:
Petra,Sára,Zsanett
Ha tetszenek a különleges ritka nevek ( nekem nagyon bejön):Helga,Lizett,Ramira,Heléna,Larissza,Viola,Leonetta
Máté,Gábor,Tamás
ritkábbak: Benett,Dov,Gobert.Merse,Henrik,Ronel,Áron,Iván
( ha eszedbe jutna hasonlók szívesen fogadom privátba)
8/9 anonim válasza:
előző vagyok még....nagyon belejöttem :)
fiúk: Bálint,László,Károly,Zoltán,Andor,János,Denisz,Gergő,Kornél,Richárd
Lányok: Jázmin,Gyöngyi,Klára,Bea,Olga,Nóra,Gréta,Réka,Rebeka,Erika
9/9 A kérdező kommentje:
mindegyik fantasztikus név
2016. júl. 31. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!