Mózer vezetéknévhez melyik keresztnevet adnátok egy kislánynak az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Ezek közül: Viktória, Mia, Réka
kombinációban is gondolkodtam.
2017. júl. 24. 13:11
11/20 anonim válasza:
Viktóriára szavazok. A Réka se rossz egyébként. A Mia magyar nyelvi környezetben nagyon nem szerencsés választás.
14/20 anonim válasza:
A Mia rettenetes, a Réka nem passzol a vezetéknévhez, ezért a Viktóriára szavazok.
15/20 anonim válasza:
Viktória!!! A Mia erősen felejtős!!!!
17/20 anonim válasza:
Marietta pl lehet Mia. Mózer Mia önmagában túl rövid, és kicsit talán olyan is, minthogyha kérdeznék, hogy "Mózer... Mi a...?" Szóval így amikor valaki ledöbben. Mózer Réka nem tetszik, túl sok lenne szerintem a két "r" egymás után, Mózer Viktória jól hangzik. Amúgy a Viktória meg lehet Via meg Ria meg Tia is még esetleg. Amúgy a Mia meg a Viktória rímelnek, az nem feltétlenül a legszerencsésebb egymás után ez a két név, de elmegy, belefér, okés, teljesen rendben van. A Viktória Mia, és a Mia Viktória verzió is. Ja amúgy még eszembe jutott, most csak úgy megemlítem, egy ilyen név is, hogy Virgínia. Amúgy úgy is jól hangzik még, hogy Viktória Réka. Szóval hát nem tom, szerintem kombinálhatjátok. Nem zavaró még amúgy tényleg a Viktória Mia vagy a Mia Viktória kombó, hogyha azok nálatok a befutók. És ha tényleg nem tudtok megegyezni. És akkor majd nemtom, a gyerek, ha akar, választ, hogy melyiket akarja inkább.
19/20 anonim válasza:
szerintem is Viktóriával a legjobb, de ha Miát akarsz, akkor adj valami hosszabbat, amit Miának lehet becézni, mert Mózer Mia nem igazán jó, túl rövid, meg nekem (sem) tetszenek az ilyen alapban becenév-szerű nevek.
20/20 anonim válasza:
A Mózer Viktória Réka a legjobb választás szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!