Szerintetek a Zrínyi vezetéknévhez illik a Noémi keresztnév? Esetleg tudtok javasolni más nevet kislánynak? Szóba jött még a Rebeka, Flóra, de még nem sikerült választanunk.
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 21:50
1/11 anonim válasza:
én ágy hangzású, A-ra végződőt választanék, az összcsengés miatt
pl Kamilla, Amanda Nikoletta, Henrietta
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem illenek össze. Ez így együtt nyelvtörő. A Zrínyi Flóra hangzik a legjobbnak.
3/11 anonim válasza:
Szerintem jó a Zrínyi Noémi :) A Zrínyi Rebeka sem rossz, viszont a Zrínyi Flóra tényleg nyelvtörő...
4/11 anonim válasza:
Vagy...legyen Zrínyi Ilona :P !
5/11 A kérdező kommentje:
A családban már van egy Zrínyi Ilona, meg az Ilona név annyira nem fogott meg bennünket. Fiú névvel nem lenne gond: Miklós, a férjem után... :)
2015. máj. 30. 22:20
6/11 anonim válasza:
Nekem nem passzol a Noémi. Hangzásra inkább a Rebeka a felsoroltak közül. Nem tudom megmagyarázni, és önmagában nem is tetszene a név, de az Etelka ugrott be elsőre. :) Bocsi.
7/11 A kérdező kommentje:
És az Emília?
2015. máj. 31. 11:31
10/11 anonim válasza:
A legjobb párosítás Zrínyi Noémi lenne. További ötletek: Zrínyi Anita, Bettina, Bíborka, Cecília, Csilla, Dalma, Diána, Dorina, Döníz, Edina, Elvira, Enid, Erzsébet, Éva, Fanni, Flóra, Fruzsina, Georgina, Gréta, Hedvig, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Julianna, Katalin, Kitti, Klaudia, Lídia, Lili, Lilla, Lívia, Mária, Melinda, Mónika, Norina, Olívia, Patrícia, Piroska, Rita, Réka, Szabina, Szilvia, Tímea, Titánia, Titanilla, Zita, Zsófia, Zsóka, Zsuzsanna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!