Kinek mennyit keményedik a pocakja? (23.hét)
Nekem naponta 5-10 szer legalább .
Ez normális ennyi idős terhesen ?
22 hetes vagyok, még 1xsem keményedett.
Fiammal (2éves) kb a 25.héten kezdtem, de nem naponta. A végéig összesen talán 10x ha volt ilyen (jóslóm sem volt sosem)
Mennyi magnéziumot szedsz?
Én már most, 22 hetesen soknak érzem, bár ilyen igazi betonkemény ritkán lesz (2-3x naponta, meg szeretkezés közben), inkább az van, hogy néha megfeszül félig, akkor megállok, hogy ne keményedjen be, de nehezen tudom teljesen elmulasztani, ha lépek kettőt akkor már megint érzem hogy kezd megfeszülni. A stresszel nagyon összefügg nálam.
Viszont két hete az orvos azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj (már akkor is mondtam ezt a keményedés dolgot neki), szerinte ne aggódjak.
Magnéziumot szedek, már az elejétől, mert az első vérvételnél is határérték alatti volt a szint. Ha elfelejtem bevenni, akkor be is szokott görcsölni a lábam reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!