4 hetben mar lehet valamit erezni? Kemenyedik a hasfal, vagy gombojodik a pocak? Latszik valtozas a hason?
2 vagyok
14. Héten már érezhetően nyúlnak a szalagok. mint írtam, a 12. Hét környékén már a medencéből is kilép a méh, de még nem annyira, hogy lászódjon is (max ha nagyon vékony alkat vagy, vagy többedik terhesség). Puffadás lehet, székrekedés is jellemző. De ez is egyénenkénk változhat. Én nekem mindig is volt husi a hasamon, de a 16. Héten már látszódott, hogy gömbölyűbb a hasam alja, nem úgy kövéresen, mint előtte.
Elég fura, hogy ennyire konkrétan a 14. Hetet kérdezed. Ha mégis magad/ismerős miatt van, akkor ajánlom egy orvos felkeresését, mert a 12. Héten meg kellett volna ejteni az első és egyik legfontosabb genetikai UH-t, laborokat, stb.
Mas miatt kerdem.
Ha hanyat fekszem, akkor latszik a szemerem csont kozeleben, hogy megemelkedett a has?
O ha kifekszik, akkor be van suppedve az a resz, amugy 58 kg., szoval nem telt.
24hetesen kezdett látszani, hogy terhes vagyok. 65kgval lettem terhes.
Én 18hetesen éreztem belülről, hogy mozok. Kézzel kívülről 24hetesen szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!