Terhességi cukorbeteg vagyok, milyen mozgást csináljak evések után, ha már alig tudok mozogni, úgy fáj a szeméremcsontom (meg kb minden odalent)?
Próbáltam, ha van utóvacsi, akkor az éhgyomri 6 vagy a feletti, ha nincs, akkor 5-5,3 körül van. Megreggelizek, utána megy 7-7,5 körülre az egy órási mérés. :(
Kipróbálok még mást utóvacsira, eddig a korpovit kekszet meg a gullon tk kekszet próbáltam többször, mindkettő után magas volt az éhgyomrim reggel.
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat :)
A korpavit lehet gyorsan működik nálad vagy a gullon. Próbálj ki
akár számolós magokat, csak a kekszet túróval, sajttal, sonkával. Csak magában a keksz nem elég.
Ha gyorsként viselkedik a kopavit vagy keksz,nincs mellé semmi a lassítani tudja, akkor lehet emiatt éjjeli hipo, olyankor a máj kompenzál de nem tud szépen borítja a napot is, így magas az ébredési és utána minden.
Illetve lehet kevés a ch, rost, olyankor is lehet magas.
Reggelire mit szoktál enni? Lehet ott van egy apró bibi amin elcsúszol (nekem is volt).
Köszönöm szépen a válaszod. Reggelire már próbáltam pár dolgot.
Zabpelyhes rántotta fejes salátával, liszt-tojás-tejföl keverékét megsütve lepénynek sült baconnel és sült virslivel fejes salátával, korpovit keksz szalámi sajt saláta. (minden ch pontosan kiszámolva) mindent csak úgy bírok, ha utana kardiózok vagy valamit intenzíven mozgok, de pár napja a lenti fájdalmak miatt ez kb lehetetlen, örülök ha a konyháig kicsoszogok valahogy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!