Lett valaki kismama Sinopharm oltást követően? A javallatt szerint kell várni 2 hónapot oltás után a próbálkozással.
A háziorvosom azt mondta ez csak általános ajánlás, mint az,hogy ne igyál, ne dohányozz gyermekvállalás előtt már. Nekünk most lenne aktuális a babaprojekt, ha várnánk 2 hónapot, már nem kapnék GYED-et és 1 évet kellene dolgozni, hogy kapjak, viszont van már egy gyermekünk. Nem szeretnénk ,ha nagy lenne a korkülönbség.
- Kérlek írj tapasztalatot, ha akár tervezve, akár "véletlenül" várandós lettél oltást követően, vagy akár már előtte és még nem tudtál róla.
Köszi mindenkinek! Legyen szép napotok!
A legújabb javallat szerint egyik oltás után sem kell már várni. Az viszont eléggé rizikós, hogy azonnal össze is jöjjön a baba, (oltástól függetlenül is) van aki hónapokat vár mire sikerül úgyhogy nem biztos, hogy ez a kicentizés be fog jönni, de ettől függetlenül drukkolok.
Én egyébként direkt a babatervezés miatt Pfizert kértem, az első oltás után lett + a tesztem, minden rendben van velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!