Rengeteg oltóanyag van Magyarországon, de mégis hol vannak?
Figyelt kérdés
Foglalnék időpontot oltásra, Pfizert szeretnék de jelenleg a Sinopharm és SputnikV is szinte alig van valahol, Budapestet is beleértve. Van oltóanyag, de mire várnak vele?2021. máj. 22. 20:28
1/9 anonim válasza:
Egy része félre van téve második körös oltásokra, egy része kiment háziorvosokhoz. És sokan Pfizert akarnak, így az oltópontokon elég hamar elfogyhatnak az időpontok. De minden héten érkezik.
3/9 anonim válasza:
Dugdossák, hogy fogyjon a kínai meg az orosz is 🙄
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan mennyiségben jön már oltás, Pfizer is, de más is, hogy nem hiszem el, hogy ilyen kevés időpont meg helyszínre elég
2021. máj. 22. 20:45
5/9 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, #3-as
2021. máj. 22. 20:45
6/9 anonim válasza:
május 21.én foglaltam idő pontot pfizere még aznap kaptam is ! 10:32 perc kor már be is oltottak . Amúgy sinofarmot választhattam volna még a szputnyikot már nem is engedte foglalni a rendszer. Nem tudom arra felé miért dugdossák előletek. (Zalai vagyok) 18.án este regisztráltam . 21 reggel láttam hogy már szerepelek az oltásra várok rendszerében , és már foglaltam is. úgy látszik máshol más a helyzet!
7/9 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban már nincs is Pfizer Budapesten, szerintem ez röhej vagy inkább szánalom nem tudom eldonteni
2021. máj. 23. 20:55
8/9 anonim válasza:
Mi ebben a röhej? Hamar elfogy, és a második oltásra akik mennek azok számára is muszáj félretenni. Fog még érkezni Pfizer bőven
9/9 anonim válasza:
A röhej az, hogy Pocak Főmérnök és Hülyehaj miniszter személyesen megy lepakolni a repülőtérre minden kínai meg orosz vakcinát, -épp csak pezsgővel nem locsolva közben egymást-, a Pfizerről még nem is hallani-tudni amikor jön, sem hogy épp mennyi van raktáron,stb 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!