Sinpoharm vakcina, szoptatás?
Megkaptam a behívót jövő hétre háziorvostól.
Kínaival oltanának, viszont szoptatom a 9 hónaposomat napi 2-3x még, így elvileg nem vagyok oltható kínaival.
Bizonyítottan nem károsítja a babát, de ugye nem vizsgálták, ezért nem adható és kész.
Viszont nekem sokkal szimpatikusabb mint pl a Pfizer. Ha nem szoptatnék, kimondottan örülnék, hogy kínai jutott nekem.
Ne kövezzetek meg, de megfordult a fejemben, hogy nem szólok a szoptatásról, bár nem tudom, megmerném e tenni. Olvastam külföldi oldalakon, hogy adható szoptató anyának Sinopharm ha a baba elmúlt 6 hónapos.
Nem tudom mit csináljak.
A baba egészséges, 12kg, nem picike.
Mit tennétek?
Pfizert és Modernát minimum mínusz 20 fokon kell tárolni, ezért nem oltanak vele háziorvosok amennyire tudom.
Kétszer beálltam kismamás oltópontra, van védőnői igazolásom, hogy szoptatok, de nem tudtam kivárni a sort, egy óra után nagyon sírt már a kicsi.
Most csak ide kellene mennem a szomszédba vele időpontra, ezért is nagyon csábító, de nem tudom mi legyen. Teljesen tanácstalan vagyok.
Te fordítva vagy összerakva 😶
Ha jól értem, egy olyan vakcinával akarod magadat beoltatni, ami mint kiderült, kB semmit nem használ, plusz szoptatósokat nem is oltanak vele, inkább hazudnál, nem érdekel, hogy milyen hatással lesz a gyerekedre.
Én igenis háziorvosnál kaptam Pfizert, mást el sem fogadtam volna (csak Modernát), kicsit olvass már utána, hogy mi van...
Háziorvos is olt Pfizerrel ezt én is meg tudom erősíteni.
Esetleg hívd fel, mondd el h szoptatsz stb.
Egyik rokonomnál is tudta az állapotát a doki és egyik este hívta hogy megmaradt egy Pfizer (mert asszem 6 adag van egyben), menjen be...
Szóval azzal nem vesztesz, ha a dokid/asszisztense felir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!