Mit szóltok a face-ra posztolt, fotós által beállított kismama fotókhoz? Oda való?
Hogy mit fogok posztolni, azt kár lenne vitatnom, fogalmam sincs még. De így, hogy túl vagyunk már az első trimeszteren úgy gondolom, semmi probléma nincs ezekkel a fotókkal, hiszen ezért van a facebook, hogy posztoljon az ember magáról, az életéről. Nyilván nem 0-24ben, és nyilván nem az egész életét élje ott. De miért ne lehetne kitenni, ha valaki büszke az állapotára? És nem kell attól 50 kgnak lenni, hogy büszke lehessen valaki magára..(csak mert olvastam ilyen kommentet is.) Nekem van olyan ismerősöm, akik konkrétan a teszt után már ki is tettek egy képet, hogy mikor érkezik a baba. Oké, én nem így csinálnám, de ugyan úgy örültem nekik, likeoltam és szurkoltam, hogy minden rendben legyen.. pedig nem vagyunk havi szinten sem kapcsolatban. Mégis van bennem öröm mások iránt :)
Szóval egy szónak is száz a vége, kicsit fogadjuk már el, hogy ahány ház, annyi szokás :) és attól senki sem kevésbé jó ember, mert több betekintést enged az életébe :)
Szerintem ízléses képeket nyugodtan.
Én amin kiakadtam aki felrakott szoptatós képet és rendes ki látszott az egész melle...
Nekem készült ilyen és nagyon jók lettek. Nem híztam semmit, csak a hasam lett nagy, így jól álltak a ruhák is 😁
Egész terhességem alatt csak ezek a képek lettek kirakva, legtöbben örültek, hogy végre láthatnak (nem vagyok egy magamutogatós) és milyen boldog vagyok.
Szóval szerintem csak nyugodtan, ebben semmi rossz dolog nincs! Egy kis önbizalmat is ad😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!