Mit szóltok a face-ra posztolt, fotós által beállított kismama fotókhoz? Oda való?
Én azt vettem észre, hogy azért idegesítenek az ilyen posztok, mert iszonyat fájdalmat élek át, amiért még nem sikerült teherbe esnem.
Ha minden rendben lenne, akkor totál hidegen hagynának az ilyen dolgok.
Neke sikerült teherbe esnem és totál hidegen hagynak ezek a posztok.
De ha választani kell inkább szánalmasnak találom az ilyesfajta feltűnési viszketegséget.
Amugy meg ha tetszik a kép, tedd ki. Olyat úgysem tudsz csinálni, ami mindenkiből ugyanazt a reakciót váltja ki.
Nem facebookozok sokat, de szeretem frissíteni a profilképem, az aktuális állapotom alapján. Nehogy azt higgye már valaki, hogy még mindig a fenékig érő hajú 20 éves vagyok. Változok, változika képem. A régiek nagy részét törlöm.
A terhességem nem titkoltam, az akkor profilképemen törökülésben ültem a parkban a dinnye méretű hasammal.
Ha ez pl bárkinek szúrta a szemét azt sajnálom. Remélem letiltott, ne kelljen látni az ocsmány terhes pofám.
Javaslom te is nyugodtan tölts fel magadról olyan képet amilyet szeretnél, és ne foglalkozz ki tilt le emiatt.
Boldog babavárást!
Egy-egy terhesfotóval nincs semmi baj. A terhesség egy állapot, azt sem lehet megtiltani, hogy egy nő képet készíttessen magáról a 9 hónap alatt.
Távoli ismerősök, vagy celebek cukormázas, beállított, csillámpónis hasas, tömegesen feltöltött fotóitól viszont kiver a víz. Egyszerűen csak kéretlen infónak érzem, amit akár akarom, akár nem, az arcomba tolnak. És a tapasztalatok alapján, ez a helyzet csak rosszabb lesz, amikor megszületik a baba, és minden egyes böfi-puki-kaksi eset dokumentálásra kerül a hírfolyamban. Idegesítő, és ez szerintem nem annak az elkeseredettsége, aki látja és hülyét kap, hanem annak a pofátlansága, aki szerint az ő életéről mindenkinek kötelessége értesülni, akár tetszik a másiknak, akár nem. Az ilyenek sértődnek meg a legjobban, ha hirtelen megcsappan az ismerősök létszáma, de nem gondolkodnak el, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!