Mit szóltok a face-ra posztolt, fotós által beállított kismama fotókhoz? Oda való?
Szerintem abszolut saját dontes. Engem nem zavar, en orulok, ha ismerosol posztolnak ilyen kepet, mindig mosolyra derit. En mondjuk egy kepet raktam ki nagyjabol 25 hetesen azzal a szoveggel,hogy kisbabánk lesz. Azert, hogy tavolabbi ismerosok, baratok is tudjak, mert nyilvan nem hivtunk fel mindenkit, meg mentunk el hozzajuk. Aztan amikor megszületett a kislanyunk, akkor raktunk ki egy képet rola, hogy megszületett. Mas ismerosom meg naponta posztol a gyerekrol, de en szeretem nezni, hogy nonek a gyerekek, meg a csaladok.
En azt mondom,hogy ha neked tetszik a kép es szivesne megosztod,akkor tegyel igy:)
szerintem nem
én nem tennék ki semmilyen ilyet
mondjuk nekem kb üres a profilom, csoportokban vagyok benne ami zárt és titkos :D
ismerősök posztjai tiltva
megosztani semmit nem szoktam ahogy like sem érkezik tőlem
max kommentek
Én azt gondolom, hogy ezek magunknak készülnek, nem lájkot gyűjteni.
Vagyis úgy kellene jogy legyen de csak a lájkvadászat a céljuk.
Se ruhában, se ruha nélkül igazából nem tartozik senkire a terhes testem sem, meg a kisbabám magzatmázas első pillanata sem, ehhez képest sokszor olyan dolgokat látok, hogy csak pislogok.
Hozzá tartozik, hogy mi nem csinaltattunk jegyet fotózást, esküvőit igen, de egyet sem raktunk ki, se a nevem nem írtam át és a családi állapotunk is privát és az is volt mindig.
Kismama fotózás sem lesz, persze vannak rólam pocakos képek, de nem hiszem hogy érdekel bárkit, így nem fogom kitenni. De van, aki a heti pocakfotójat is nyilvánosan gyűjti...
És a babáról sem lesz kint semmi.
Összefoglalva szerintem nem odavaló és csak simán gratuláltatás, kicsit szánalmas is amikor egyenként lávolja a hozzászólásokat a kirakó fél, meg jajj köszönjük szépen... én úgy gondolom, hogy akivel olyan a viszony, az tudja mizu, de nem kell a 780 ismerősöm orra alá dörgölni, mert nagyrésze lesz.rja.
A túl giccses részével egyet értek. Azokat én sem szeretem.
Viszont ez csak magam miatt menne ki, mert nekem tetszik. Viszont még nem biztos, hogy kirakom. 10 éve van facem, ezalatt 4 képet posztoltam.
Ha nagy ritkán kiteszel magadról egy képet, és azok közül egy véletlenül egy terhes-fotó, amin tetszel magadnak, azzal még szerintem nincsen baj.
Viszont egyetértek a többséggel: amikor valaki olyan képeket posztol, ami maximum csak a párjára tartozna, és csorgónyállal várja a lájk és kommentcunamit, azt inkább nevetségesnek érzem, legyen az híresség, vagy ismerős.
A babavárás egy pár legbensőbb magánügye, és nem értem, hogy a boldogságukhoz miért van szükség pár száz félig ismeretlen ember lájkolására. Akik ráadásul már pörgetnek is tovább egy szivecskés szmájli után, és 10 perc múlva már nem is emlékeznek rá, hogy mit hova kommenteltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!