Toxémiás kismama vagyok,orvosok miért nem akarják a babám kivenni?
Figyelt kérdés
Korházba vagyok
Diétát tartom
Vizeletem nézik minden nap-negatív
Viszont vizesedem eléggé
Félek hogy baj lesz. Miért nem lépnek közbe amíg jól vagyunk?
Ugye nem akarják a 40.hetet kivárni?!
36.hétbe vagyok
2021. máj. 22. 22:49
1/28 anonim válasza:
Mert addig várnak amíg lehet! Amíg nem kritikus egyikötők számára sem,addig a babának is jobb bent.
2/28 anonim válasza:
A 36. héttől voltam én is kórházban és a 40+4-en indítottak. Végig figyeltek minket, a picivel minden rendben volt. Nekem rossz volt, de tudtam, hogy a végén meg lesz a "jutalom".
Tarts ki!
3/28 anonim válasza:
Minden nap kontrollálnak, szükséges-e a császár, amíg nem kell, addig egyben tartanak titeket, mert így jobb a babának.
4/28 anonim válasza:
A 36. hét még korai.. nekünk mindig azt mondták, hogy legalább a 38. hétig tartsuk bent a babát, úgyhogy semmi ablak pucolás, stb. Addig bent tartják amíg csak tudják.
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Bízok benne hogy velünk is minden rendben lesz
2021. máj. 23. 07:05
6/28 anonim válasza:
Azért nem veszik ki, mert nem vagy toxémiás.
7/28 anonim válasza:
Nálam is toxémia volt, de fehérje is volt már a vizeletben. Mégsem inditottak sajnos. Végül meconiumos volt a magzatvíz anikor megrepedt a burok. Megértelek, konzultálj az orvosoddal 37 hetesen még koraszülöttnek sem számít, én azt kivárnák, de utána kérném, h inditsanak.
8/28 A kérdező kommentje:
Az orvosok aztmondták hogy toxemias vagyok
Bent is tartanak e miatt és a babát minden nap 1x-2x nézik NST-n
2021. máj. 23. 07:15
9/28 anonim válasza:
6os, igen én is erre gondoltam. Ott a magasvérnyomás ill. a ferhérje a vizeletben a legjellemzőbb tünet. 10ből 9 kismama dagad es vizesedik.
10/28 anonim válasza:
#4 csak hogy tudd,37 héttől már nem koraszülött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!