Kora terhességi brutal fáradtságra mit ajanlotok?
Figyelt kérdés
Néha már dologni is alig tudok tőle, ma pl elaludtam az irodamban meg jó hogy nem vette észre senki!!!2021. máj. 20. 13:24
1/4 anonim válasza:
Semmit, én is így voltam. Konkrétan elaludtam ülve a monitor előtt. Második trimeszterre elmúlik. Járkálj esetleg ha nagyon álmos vagy, de sokkal jobb nem lesz.
2/4 anonim válasza:
Alvást. Tényleg nincs jobb ötletem, én még kóláztam, de nem segített...
3/4 anonim válasza:
Kivárást. Majd elmúlik. Én dolgoztam és itthon volt a 7 éves nagy munka után, na meg a hányinger, hányás is kínzott. Piszok rossz volt, de elmúlt, ez ilyen.
4/4 anonim válasza:
🤣🤣🤣 #3 és szívtad vagy ittad? Mert nem mindegy 🤣🤣🤣🤣
Kérdező nézesd meg a vasadat, hátha attól vagy fáradékony. Nálam a vas hiány miatt volt extrém fáradtság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!