Toxémiás kismama vagyok,orvosok miért nem akarják a babám kivenni?
Korházba vagyok
Diétát tartom
Vizeletem nézik minden nap-negatív
Viszont vizesedem eléggé
Félek hogy baj lesz. Miért nem lépnek közbe amíg jól vagyunk?
Ugye nem akarják a 40.hetet kivárni?!
36.hétbe vagyok
Én úgy tudom, h hiába van lemaradva a ténylegesen méhben töltött idő számít, főleg a tüdő érése szempontjából az a sokkal lényegesebb, mint pl. egy kisebb becsült súly.
A másik meg, h egyes esetekben, ha papíron elérte a 36-37 hetet, és úgy látják, h mégis le van maradva, sok esetben akkor is inkább kiveszik, mert méhen kívül jobban tud fejlődni.
Nem a súly az elsődleges. Toxémianál ugye a lepényt is érinti a téma, ami miatt a baba úgy mond sorvad egy idő után, nehezebben fejlődik és hízik. Ilyenkor a baba nem csak súlyban cm-ben marad el. Lányom is nem hiába volt oxigéninkubátorban.
Amellett gyenge az immunrendszere, kb folyamatosan beteg, sok mindenre allergiás.
Egy szó mint 100. Minden egyes újabb nap sokat számít pluszban pocakban. Végső soron úgy is elérkezik a kritikus pont mikor jobb mint mint bent.
Köszönöm 25,26#
27#
Orvosok azt mondták,hogy toxemia
Haza már nem engedtek.
Minden nap 4 nst,naponta néztek aramlast,dieta ,vernyomascsokkento
Szinten tudtak tartani igy azt mondtak hogy várnak,nem inditjak meg mert nem indokolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!