Van valaki,aki bizonytalan a második Pfizer oltásban terhesen? Én 18 hetesen kaptam az elsőt, de félek a másodiktol. Szerintetek rossz ötlet halasztani szülés utánra? Egy adag is véd valamennyit,igaz?
Lehet hülye kérdések,de nagyon rastresszeltem. Kérlek kimeljetek a "hülye vagy" típusú kommentektol.
Köszönöm!
#21, ahogy azért se vállal senki felelősséget, ha nem oltatod be magad, megbetegszel és attól lesz baja a babának. Nincs értelme felelősségről beszélni, ha egyszer mindkettőnek megvan a maga kockázata.
Ahogy a törvényalkotó se fog neked kártérítést fizetni, ha a kötelező biztonsági öv miatt bennégsz az autóban. Az is olyan, mint az oltás: az esetek többségében segít, hogy túlélj egy balesetet, néha övhasználattal együtt is belehalsz, és elvétve lesz egy-két ember, aki pont az öv miatt hal meg. Közben meg minden használónak okoz egy kis kellemetlenséget, macerát.
"Van valaki,aki bizonytalan a második Pfizer oltásban terhesen?"
Hát ehhez már tudás kell. Nem csak hogy teherbe estél, de még be is oltattad magad. Gratulálok. Szőke vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!