180 gramm dieta nektek ment?
Sziasztok!
Terhessegem 6. honapjaba jarok es eddig +9 kiloval gyarapodott a sulyom.
Az orvosom kiakadt es bar nem lett terhessegi cukrom a terhelesen folyamatosan mernem kell itthon a cukrom es 180 gramm dietara fogott.
En nem ertem ezt a meregetest igy csak nagyjabol eszem de szerintem nem eleget.
Tudnatok tanacsot adni?
Egyebkent az orvosomnak ez a suly dolog a maniaja..
5x kell kb boknom az ujjam mire vegre jon egy kis ver de sose eleg es akkor mar felhuzom magam, igy.
A terhelesen 4,6 lett az ehgyomri terheles utan pedig 7,1.
7,8ig allitolag jo.
Viszont a napi tobbszori meresnel csak 7 a maximum es mar 6,3nal huzza a szajat hogy sok.
Menj másik orvoshoz, ennyi.
Attól, hogy nem első szúrásra jön ki a vér nem változtat az értéken.
Nekem mindkét babánál gdmem lett, a másodikkal csak a 36. héten derült ki, de nem tartottotam a diétát, mert annyira válogatód vagyok, hogy számomra az egészséges ételek 99,8%a ehetetlen, a maradékot enni meg már 2 hét után nem tudtam.
Elsővel 6, másodikkal 9 kilót híztam szülésig (az orvos 13ig "engedte" volna), mindkét baba teljesen egészséges lett.
Csak figyelj oda az étkezésre és kész
16, miért idióta?
Hatodik hónap végére a 9 kg eléggé határeset, 7 körüli cukrokat mér otthon, ami szintén nem ideális.
Még nincs GDM, de belefuthat, igenis most kellene figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!