Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 180 gramm dieta nektek ment?

180 gramm dieta nektek ment?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhessegem 6. honapjaba jarok es eddig +9 kiloval gyarapodott a sulyom.

Az orvosom kiakadt es bar nem lett terhessegi cukrom a terhelesen folyamatosan mernem kell itthon a cukrom es 180 gramm dietara fogott.

En nem ertem ezt a meregetest igy csak nagyjabol eszem de szerintem nem eleget.

Tudnatok tanacsot adni?

Egyebkent az orvosomnak ez a suly dolog a maniaja..

2021. máj. 23. 10:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a Yazio appot, azon szuperül lehet követni a makrókat.
2021. máj. 23. 10:28
 2/17 anonim ***** válasza:
40%

Ha nem vagy cukros, természetesen nem kell 180 g ch-t tartanod. Amellé egy nagyo n kiegyensúlyozott, jól összeválogatott és tápláló étrend kell sok fehérjével és azért kell bele kalória is, nem egyszerű.

A hozást én se tartom szerencsésnek terhesen egészségügyi szempontból, szóval nem árt figyelned.

2021. máj. 23. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

A 9 kiló nem is sok. Ha nem vagy cukros, akkor ne a CH-t nézd, mert éhenhalsz, hanem a kalóriákat, jó, azt is ugyanúgy méregetni kell, de neked hasznosabb.

Amúgy én 160-as CH diétát tartottam terhesen, szar, de megoldható, és soha olyan szép karcsú nem voltam, mint szülés után... :D

2021. máj. 23. 10:37
 4/17 A kérdező kommentje:

Senki nem erti egyebkent hogy miert kell mernem a cukrom ha a terhelesen nem lett magas..

es a legrosszabb hogy mar az itthoni meresnel felhuzom magam mert sose sikerul elsore jol boknom es persze ugy magasabb az ertek..

Aggodok es ragodok mar a meres elott.

Nagyon sovany voltam a terhesseg elott es most sem latszik rajtam semmi azon kivul hogy a pocakom novekszik.

De az orvosom felelotlennek nevezett es nagyon csunyan beszelt velem amiert hizni mertem.

2021. máj. 23. 10:40
 5/17 A kérdező kommentje:

Allitasa szerint eltanacsol ha a kovetkezo “talalkozonal” plusszba jon meg fel ram.

Gyomoridegem van ha a sulymeres napja jon.

2021. máj. 23. 10:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy érted, hogy nem sikerül jól böknöd és úgy magasabb az érték?
2021. máj. 23. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

sose sikerul elsore jol boknom es persze ugy magasabb az ertek.

Nettó marhaság.

2021. máj. 23. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Oszinten? Elvileg gmd-em volt. 7,7 lett a terhelt, hivatalosan 7,8tol van gdm. Egy ideig "tartottam" a dietat,de akkor sem mertem grammokat,neztem a szenhidratokat,csak kiiktattam a cukrot,feherlisztet. Mellette mertem a cukrom. Jokat mertem. Aztan kicsit elegem lett, elkezdtem probalkozni sima cukros-feherlisztes etelekkel. Termeszetesen gyakrabban mertem ra,hogy hamarabb van e cukorcsucs. Miutan folyton hatarerteken belul voltam,vagy max 7,3ig ment fel a cukrom csucsidoben, az utolso 6 hetben mar tulajdonkeppen nem dietaztam. Nyilvan azert vegig mertem, de mivel mindig jokat,nem aggodtam tul. Fiam teljesen egeszseges, 3600 grammal szuletett. En elhiszem,hogy van,akinek 7,7es ertekkel is lehet nagyon gaz a vegefele, de szerintem ez a dieta-indokolatlan inzulinozas elegge tul van tolva nehol. Velemenyem szerint (es 3 orvos ismerosom szerint is), problemat ugy igazan a szinte folyamatos 9, es afeletti cukor okoz(hat). Szoval kismamakat csak azert inzulinra fogni,mert a cukorcsucsuk 7 felett vannak picivel,engem nagyon elszomorit...
2021. máj. 23. 10:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen lett a cukrod terhelésen? Lehet magasabb volt, de a határérték alatt.

Én is a 160gr-t tartom, 23hetes vagyok eddig 4kg hízással, de sajnos a 12.hétig nem tudtam tartani.

Én IR-es vagyok, terhelésre még csak most megyek majd. Nagyon kíváncsi leszek...

2021. máj. 23. 11:08
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Örülj neki, hogy már most szól, hogy később se fuss bele diabba.
2021. máj. 23. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!