180 gramm dieta nektek ment?
Sziasztok!
Terhessegem 6. honapjaba jarok es eddig +9 kiloval gyarapodott a sulyom.
Az orvosom kiakadt es bar nem lett terhessegi cukrom a terhelesen folyamatosan mernem kell itthon a cukrom es 180 gramm dietara fogott.
En nem ertem ezt a meregetest igy csak nagyjabol eszem de szerintem nem eleget.
Tudnatok tanacsot adni?
Egyebkent az orvosomnak ez a suly dolog a maniaja..
Ha nem vagy cukros, természetesen nem kell 180 g ch-t tartanod. Amellé egy nagyo n kiegyensúlyozott, jól összeválogatott és tápláló étrend kell sok fehérjével és azért kell bele kalória is, nem egyszerű.
A hozást én se tartom szerencsésnek terhesen egészségügyi szempontból, szóval nem árt figyelned.
A 9 kiló nem is sok. Ha nem vagy cukros, akkor ne a CH-t nézd, mert éhenhalsz, hanem a kalóriákat, jó, azt is ugyanúgy méregetni kell, de neked hasznosabb.
Amúgy én 160-as CH diétát tartottam terhesen, szar, de megoldható, és soha olyan szép karcsú nem voltam, mint szülés után... :D
Senki nem erti egyebkent hogy miert kell mernem a cukrom ha a terhelesen nem lett magas..
es a legrosszabb hogy mar az itthoni meresnel felhuzom magam mert sose sikerul elsore jol boknom es persze ugy magasabb az ertek..
Aggodok es ragodok mar a meres elott.
Nagyon sovany voltam a terhesseg elott es most sem latszik rajtam semmi azon kivul hogy a pocakom novekszik.
De az orvosom felelotlennek nevezett es nagyon csunyan beszelt velem amiert hizni mertem.
Allitasa szerint eltanacsol ha a kovetkezo “talalkozonal” plusszba jon meg fel ram.
Gyomoridegem van ha a sulymeres napja jon.
sose sikerul elsore jol boknom es persze ugy magasabb az ertek.
Nettó marhaság.
Milyen lett a cukrod terhelésen? Lehet magasabb volt, de a határérték alatt.
Én is a 160gr-t tartom, 23hetes vagyok eddig 4kg hízással, de sajnos a 12.hétig nem tudtam tartani.
Én IR-es vagyok, terhelésre még csak most megyek majd. Nagyon kíváncsi leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!