Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után terheség?

Missed ab után terheség?

Figyelt kérdés
Sziasztos 26 éves leszek másfél éve volt egy missed ab om 10 hetesen vetéltem el az volt az első terheségem most megint terhes vagyok kb 5 hetes mi a veleményetek missed ab után volt igy valaki nagyon szeretném ha ez a baba most meg maradna😊

2021. máj. 23. 07:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz, élvezd, és csak a jóra gondolj :) egyébként én úgy tudom hogy a 7.héten legkésőbb már kell lennie, persze ha később fogant akkor lehet kivétel. Mikor mész dokihoz?
2021. máj. 24. 09:01
 12/22 A kérdező kommentje:
7 8 hetesen akarok meni azért nem mentem még mert nem akartam várni 4 5 heteket mert ijenkor még ugy tudom nincs szivhang🙂
2021. máj. 24. 10:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem az első tizedik héten ment el spontán, ezért első ultrahangra a másodikkal a hetedik hét végén mentem, mert még elég friss volt a vetélés élmenye, nem akartam megint fölöslegesen beleélni magam azzal, hogy azonnal megyek amint pozi a teszt. Persze ettől függetlenül szedtem a terhesvitamint, magnéziumot, folsavat meg mindent amit kell.

Akkor már volt szívhang, meg már ebihal formája is volt a kicsinek, nagyon jó volt, hogy egyből egy élő valamit láttam, nem csak egy pacát, mint az elsőnél, ez nagyon megnyugtatott.

2021. máj. 24. 11:13
 14/22 A kérdező kommentje:
13as énis 10 hetesen vetéltem spontán az első terheségemet azért várok énis most hogy legyek minimum 8 hetes
2021. máj. 24. 12:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 2020 dec.29-en volt missed ab mutetem.

Aprilisban jott ossze a baba. Eloszor a pozitiv teszt napjan voltam dokinal, feliratttatni progeszteront.

Akkor meg nem latott semmit csak 13mm-es nyalkahartyat.

Ra egy hetre mar volt egy 4,4mm-es petezsak is. Ekkor kellett volna 6 hetesnek lennem.

Ra 3 napra 10mm-es petezsak.

Majd ra 1 hetre mar 4,4mm-es baboca szívhanggal. 5het + 5 napnak feleltem meg.

Missed ab utan ossze vissza volt menzeszem szoval nem aggodtam a meretek miatt:)

Tegnap pedig mar 13mm-es volt a kis babank.

Igy 7hetesnek es 3naposnak felel meg. Mar csak 3 nap lemaradasban van a menzesztol szamitott idotol:)

Ne aggodj. Minden oke lesz!

Mi is parazunk kicsit de azt erzem minden oke lesz.. a masodik babanknal azt ereztem hogy valami nem oke de nem tudtam mi.. mar az is aggasztott hogy 7 hetesen 6h+2napnak felel meg w merete (5,4mm)

Es nem is alakultak jol a dolgok.

Bizz magadban es a babadban is!:)

Jo babavarast☺️

2021. máj. 25. 08:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, nekem pedig 2 hét lemaradásban volt, úgy hogy nekem rendszeresek voltak a ciklusaim. Nálunk első baba lett volna, illetve a családban senkivel nem történt még ilyen, szóval el se hittem hogy valami gond lehet. Hát tessék, megtörtént :( Nekünk még nincs a következő babó a pocakban, de én már érzem, hogy vele minden oké lesz, nem tudom ilyet ki lehet e jelenteni :D
2021. máj. 25. 08:40
 17/22 A kérdező kommentje:

15ös gratulalok jo baba várást kivánok neked❤

Én 4 hetes és 3 napos vagyok most és remélem énis halok majd szuvhangot amikor megyek 😊

2021. máj. 25. 12:22
 18/22 A kérdező kommentje:
16osfel a fejel énis már régota vágyom a kis csodámra és minden honapban csináltam vagy 50db tesztet most mikor csináltam el sem hittem hogy 2csik de csináltam még 4 tesztet és egy ojat is ami ki irja hány hetes vagyok aztán hittem csak el igazán😊
2021. máj. 25. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:

8 hetes kora körül volt spontán vetélésem, utána nem telt el 1 hónap, és pozitív lett a tesztem.

Most itt szuszog mellettem a kislányom :)

2021. júl. 4. 21:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Gratalok neked sok egészséget kívánok a picinek
2021. júl. 5. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!