Missed ab után terheség?
Nekem az első tizedik héten ment el spontán, ezért első ultrahangra a másodikkal a hetedik hét végén mentem, mert még elég friss volt a vetélés élmenye, nem akartam megint fölöslegesen beleélni magam azzal, hogy azonnal megyek amint pozi a teszt. Persze ettől függetlenül szedtem a terhesvitamint, magnéziumot, folsavat meg mindent amit kell.
Akkor már volt szívhang, meg már ebihal formája is volt a kicsinek, nagyon jó volt, hogy egyből egy élő valamit láttam, nem csak egy pacát, mint az elsőnél, ez nagyon megnyugtatott.
Szia. Nekem 2020 dec.29-en volt missed ab mutetem.
Aprilisban jott ossze a baba. Eloszor a pozitiv teszt napjan voltam dokinal, feliratttatni progeszteront.
Akkor meg nem latott semmit csak 13mm-es nyalkahartyat.
Ra egy hetre mar volt egy 4,4mm-es petezsak is. Ekkor kellett volna 6 hetesnek lennem.
Ra 3 napra 10mm-es petezsak.
Majd ra 1 hetre mar 4,4mm-es baboca szívhanggal. 5het + 5 napnak feleltem meg.
Missed ab utan ossze vissza volt menzeszem szoval nem aggodtam a meretek miatt:)
Tegnap pedig mar 13mm-es volt a kis babank.
Igy 7hetesnek es 3naposnak felel meg. Mar csak 3 nap lemaradasban van a menzesztol szamitott idotol:)
Ne aggodj. Minden oke lesz!
Mi is parazunk kicsit de azt erzem minden oke lesz.. a masodik babanknal azt ereztem hogy valami nem oke de nem tudtam mi.. mar az is aggasztott hogy 7 hetesen 6h+2napnak felel meg w merete (5,4mm)
Es nem is alakultak jol a dolgok.
Bizz magadban es a babadban is!:)
Jo babavarast☺️
15ös gratulalok jo baba várást kivánok neked❤
Én 4 hetes és 3 napos vagyok most és remélem énis halok majd szuvhangot amikor megyek 😊
8 hetes kora körül volt spontán vetélésem, utána nem telt el 1 hónap, és pozitív lett a tesztem.
Most itt szuszog mellettem a kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!