Missed ab után terheség?
Figyelt kérdés
Sziasztos 26 éves leszek másfél éve volt egy missed ab om 10 hetesen vetéltem el az volt az első terheségem most megint terhes vagyok kb 5 hetes mi a veleményetek missed ab után volt igy valaki nagyon szeretném ha ez a baba most meg maradna😊2021. máj. 23. 07:40
1/22 anonim válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk így, minden esélye megvan a babának megmaradni. Egy vetélés nem csökkenti ennek az esélyét. Kivizsgálás volt, derült ki valami?
2/22 A kérdező kommentje:
Nem voltam dokinál szeretném meg várni még lesz a babámnak szivhangja akor szeretnék dokihoz meni.
2021. máj. 23. 08:23
3/22 anonim válasza:
7.héten vetéltem rá 2 hónappal + volt a tesztem, már 2 éves a fiam.
4/22 anonim válasza:
Április 13hetesen missed ab. Május végén pozi teszt. Ez volt tavaly. Most épp kiveri a kezemből a telót. Nem lesz semmi baj.
5/22 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok a szavaitokért meg nyugodtam kicsit 😊😊
2021. máj. 23. 10:13
6/22 anonim válasza:
Én két hónappal vetélés után estem teherbe, 32hetes vagyok most és 31 éves, a babával minden ok, teljesen normális a terhesség. Semmi baj nem lesz, nyugi. :)
7/22 anonim válasza:
3 vagyok azt nem is írtam én 39 voltam közelebb a 40 hez de a fiamnál minden rendben volt 40+3 nál indították
8/22 anonim válasza:
Nekem is missed abom volt áprilisban, mi is szeretnénk már babát de felvettük az oltást szóval remélem 1-2 hónap múlva újra próbálkozhatunk és jönni fog hamar :)
9/22 A kérdező kommentje:
Nekem 10 hetesen ment el a baba spontán vetélés volt😥
De remélem ő már meg marad nekem🙂
Probálok pozitiv leni de mindennap eszembe jön hogy lehet ő sem fog meg maradni....
2021. máj. 24. 08:10
10/22 A kérdező kommentje:
Kinek hany hetesen volt szivhang?? Én most vagyok az 5ik hetben
2021. máj. 24. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!