Ki az, aki végig be mert venni normális fájdalomcsillapítót?
Mivel ez egy anonim oldal, kíváncsi vagyok ki az aki szedett normális hatóanyagtartalmú fájdalomcsillapítót a terhesség alatt. Normális alatt a Flector, Cataflam, Tramadol, Contramal stb gyógyszereket értem, nem a lepkeszellő paracetamolok vagy Nospa, amik konkrétan semmit nem érnek.
Lett-e valami baja a babának?
Tramadolt mire gondolod? Nem terhesen sem szedném.
Én nem szedtem mert nem volt semmilyen fájdalmam, de rokon szedte időszakosan migrénre szerintem az algopyrintől kezdve a cataflamig mindent. Minden héten több rohama volt.
Szegény :( És egészséges babája született?
A Tramadol csak példa volt, hogy az is a hatásos gyógyszerek között van.
Én Flectort veszek be néha, mert olyan epegörcsöm van, hogy vajúdási fájdalmaim vannak és semmi más nem használ. Már csak 6 hét a végéig de sokszor érzem, hogy azt nem érem meg :( Heti 1x biztosan begörcsöl a diéta ellenére is, a baba már nagyon nyomja a szerveimet :(
Ha nem zabálod nyakra-főre a gyógyszereket, egy 100mg panadol is megfelelő.
Rendesen gyógyszer ellenes vagyok, vagy inkább úgy fogalmaznék, nagyon aggódok amiatt, hogy esetleg gyógyszerfüggő lehetek valamikor, ezért kb évente egyszer szerek be valamit, előtte természetes fájdalomcsillapító módszereket próbálok.
Igen, úgy tudom nem volt semmi gond.
Nem akarták kivenni az epéd? Anyósom anno férjemmel járt így, őt héthónapos terhesen emiatt meg is műtötték.
Nem csinálnak vele semmit amíg nem vagyok életveszélyes állapotban (nem lázasodom és nem sárgulok be). Majd szülés után :(
33 hetes vagyok, jó lenne már kihúzni valahogy a végéig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!