Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam a babát vagy ne...

Megtartsam a babát vagy ne tartsam meg?

Figyelt kérdés

Nem ez a konkrét kérdés igazából, de volt már valaki olyan helyzetben hogy becsúszott a baba (21 évesen), és a szülők, apuka is mellette volt hogy maradjon, de az anyuka azaz én azt

Érzem hogy én ezt meg nem szeretném... meg nem állok készen rá, dolgozom, felek hogy kirugnak, elitelnek máshogy hogy 21 évesen gyermemem lesz, hogy szar anya leszek, férjem megun egyedül maradok .... rengeteg rossz dolog jár a fejemben :(

2021. máj. 18. 12:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

21 évesen 2 gyerekem volt a fiam tervezettőt 18 évesen szültem a lányom becsúszott, de hát mivel 2 akartunk, eszembe sem jutott, hogy elkéne vetetni mert 1 évbel előbb jött.

Majd 37 évesen megint szerettem volna még egy babát,nem jött egyből, de mikor megláttam a + tesztet levert a víz, hogy most mi,lesz.

Azóta 2 éves és maga a csoda.

2021. máj. 18. 18:39
 22/30 1Léna ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Ne aggódj!

A munkáltatód nem bocsájthat el. Védelem illet állapotosan.

A sok kérdés ami felmerült benned teljesen érthető, hiszen sosem voltál még anyuka, de képessé válsz rá.

Az érzelmeid hullámoznak.

Mindezek hátterében a hormonháztartásod változása áll, hasonlóan mint az első menzesz környékén.

A baba kifejlődése közben, te egy felelős anyukává érsz a férjed pedig apukává érik.

Kívánom, hogy legyetek boldogok, gyermeketekkel, szerelmetek gyümölcsével, aki sok-sok szeretetet hoz magával a családba.

2021. máj. 23. 19:28
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt írod: "Érzem hogy én ezt meg nem szeretném... " - ezzel úgy tűnik, hogy megvan a válasz... ha az ember erőszakot tesz önmagán, abból sosem lesz jó.
2021. máj. 24. 20:37
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem volt meg a válasz, marad a baba főleg hogy már volt uh és ver a szíve, ki van szepen fejlődve szerelem baba lett első látásra mindkettonknek
2021. máj. 24. 20:39
 25/30 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! :)
2021. máj. 25. 16:23
 26/30 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot kedves kérdező! :) örülük, hogy így éreztek! :)
2021. máj. 25. 16:37
 27/30 A kérdező kommentje:
❤️❤️❤️❤️❤️ küldöm minden jószándékú valaszolonak
2021. máj. 25. 17:12
 28/30 1Léna ***** válasza:

De,jó!

Sok boldogságot!

2021. máj. 26. 14:55
 29/30 anonim ***** válasza:
Hun a baba?
2021. máj. 26. 17:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Minden jót kívánok! :)
2021. máj. 30. 11:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!