Megtartsam a babát vagy ne tartsam meg?
Nem ez a konkrét kérdés igazából, de volt már valaki olyan helyzetben hogy becsúszott a baba (21 évesen), és a szülők, apuka is mellette volt hogy maradjon, de az anyuka azaz én azt
Érzem hogy én ezt meg nem szeretném... meg nem állok készen rá, dolgozom, felek hogy kirugnak, elitelnek máshogy hogy 21 évesen gyermemem lesz, hogy szar anya leszek, férjem megun egyedül maradok .... rengeteg rossz dolog jár a fejemben :(
Nem rúghatnak ki, terhesen védett vagy. ( Nem 2 éves koráig, hanem addig, ameddig újra munkába nem állsz.)
A pozitív teszt után mindenki megijed egy kicsit szerintem.
Én 23 évesen lettem terhes. (Most 25 vagyok és úton a 2.) 1 éve dolgoztam a munkahelyemen. A buszon hazafelé azon agyaltam, hogy ha nem pozitív én tuti bőgni fogok...aztán jött az, hogy de ha pozitív, akkor mi a fenét csinálunk? A hormonok ilyenkor játszanak veled. Sőt a vége felé is pánikoltam, hogy biztos akarjuk mi ezt? (Szülés felkészítőn mondta a többi anyuka, hogy ők is "megijednek" néha)
Új, ismeretlen szituációba kerültél, természetes, hogy félsz. Viszont ha már most kötődsz a babához, szerintem nem tudod elvetetni.
Megtartsam-e!? Ne tartsam-e?!
Vegyel egy krizantent szedd le a szirmait s amelyik marad az donti el
Utolsó kommentelő, te tényleg ennyire hülye vagy, már ne is haragudj?
Írtam hogy nem ez a kérdés, ez a mondat ami néha motoszkál bennem, nyilván senki nem dönt így a gyermekerol.
Az értelmes kommenteket köszönöm, kicsit megnyugtat, hogy viszonylag normális ez az érzés és a para ami bennem van
Az előbbi hozzászólásod minden kérdésedre választ ad :)
Ne félj attól ki mit gondol.. mindig lesznek emberek, akik azt hiszik okosabbak és mindent jobban tudnak :D én "csak" menyasszony vagyok, azóta jött a tervezett baba, és mindenki azt magyarázza, hogy miért nem házasodunk össze így, nem jó a gyereknek ha nem házasságba születik 🤦♀️ biztosan nagy törés lesz neki h 1-2 éves korában házasodnak a szülei.. :D
A munka miatt ne aggódj, ha szerencséd van és könnyű lesz a terhesség, nem kell holnaptól táppénz, támogatást meg úgyis kapsz ha 2 éven belül van egy évi munkaviszonyod. :)
A kapcsolatra meg csak annyit mondanék, hogy láttam én már 20 éves házasságot is tönkremenni, semmire nincs garancia. Dolgozzatok érte és rendben lesz minden :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!