Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ráesett a pocakomra a felső...

Ráesett a pocakomra a felső szekrényből fél kiló liszt. Ugye nincs baja a babának?

Figyelt kérdés

23hetes terhes vagyok. Pakolás közben kiesett a szekrényből, és ahogy zuhant pont a pocakomat találta el :(

Mellső fali lepényem van

2021. máj. 18. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy. Én mellső fali lepénnyel szobafestés közben nekihúztam a hasam az egyik bútor élének. Egy óriási lila, horzsolt sérülés lett a hasamon.

Egyik ismerős pedig konkrétan rácsapta az ajtót a hasára véletlenül. Mindkettőnk gyerekei egészségesek.

2021. máj. 18. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Én meg gurultam egy félemeletett a lépcsőn. És még élünk mind a ketten.
2021. máj. 18. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Ne aggódj!

Én 7 hónapos terhesen gurultam 9 lépcsőfokot! A fenekemre estem a végén, kék-zöld foltos lettem, a vérömleny lement a talpamra.

Rettenetesen megijedtem, ezért bementem egy UH-ra, de hálistennek semmi baj nem volt.

Nem indokolt a te esetedben, de ha nagyon aggódsz, akkor menj, csináltass UH-ot, mert a stressz többet árt a babának bárminél.

2021. máj. 18. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan súlya, hogy gond lenne, másrészt nem is okozott gondolom fizikai sérülést (vágás stb).

Én a pult szélének mentme neki kB 30 hetesen, belilult, de nem lett gond

2021. máj. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!