Nyákdugóból jöhetett ?
Figyelt kérdés
Tegnap pisilés után a papíron maradt nagyon kevés kocsonyás,átlátszó valami.Ténleg nagyon kevés mert szinte alig lehetett észre venni,ez egyszer történt a nap folyamán.Ma este megint ugyan így jártam.
A nyákdugó lehet?
Amúgy görcsölök tegnap óta és a derekam is szakad le,pihenésre vagy mozgásra gyengül.
39+2
2021. máj. 15. 21:58
1/5 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem még hogy nyitva vagyok több mint 1cmre,nemtudom ha számit.
2021. máj. 15. 22:02
2/5 anonim válasza:
Az volt szerintem. Bármikor beindulhat a szülés.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sajnos nemtudtam eldönteni hogy csak hüvelyi folyás vagy ténleg a nyákdugóból jön,olvasgattam a neten de arról nem találtam pontosan semmit,hogy ennyire kevés jöjjön és naponta csak 1x azis pisilés után.
2021. máj. 15. 22:16
4/5 anonim válasza:
Nekem a végén már mint a takony kb úgy jött darabokban a nyákdugó. Azért csak pisilésnél, mert ott van az már a hüvelybemenetnél, de a papírral törlöd le magadról.
Mire azülni mentem, szépen 2 hét alatt az egész kijött.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma ugyan így jött rózsaszínű,3cm nyitva vagyok,ma voltunk vizsgálaton.Remélem mostmár megszületik.40+0
2021. máj. 21. 00:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!