Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam nőgyógyásznál,no...

Tegnap voltam nőgyógyásznál,normális?

Figyelt kérdés

Megállapította,hogy 6 hetes vagyok de reggel (6ora körül) elkezdett fájni a hasam. Normális,vagy lehet csak megerőltettem?

A vizsgálat elég kellemetlen volt,de nincs vérzés,se barnázás.

2021. máj. 15. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha csak fáj (ez mit jelent, görcsöl?), az nem baj.
2021. máj. 15. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség elején nekem is voltak menstruációs tüneteim, mindjárt megjön érzésem, de nem véreztem meg nem barnáztam. Minden rendben volt. De ha eltart egésznap vagy erősödik azért nem árt felhívni a dokit.
2021. máj. 15. 08:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem görcsöl,a hasam alja fáj
2021. máj. 15. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ilyenkor ám nőnek ott dolgok, legfőképp a méhed :) Ha nem elviselhetetlen fájdalom, akkor szerintem nincs miért aggódnod. Ha aggódsz azzal különben sem segítesz, de cserébe legalább árt. Úgyhogy nyugodj meg :) Fogsz még cifrábbakat is érezni :D
2021. máj. 15. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nekem felfázásos tüneteim voltak amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok. Csak az volt gyanús, hogy se vért se gennyet nem talált benne a doki, pedig nekem mindig volt ha ilyen jellegű problémám volt. Szóval ne izgulj, amíg nincs vér addig kb. minden normális. Egyik ismerősömnek olyan görcsei voltak az elején, hogy aludni nem tudott és sírt a fájdalomtól, júliusra van kiírva. Szóval no para! Szép és nyugalmas terhességet kívánok!
2021. máj. 15. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem jelent bajt, de ha aggódsz, azzal nem ártasz! Ne aggódj még amiatt is, hogy az aggódással ártasz a babának, mert bele fogsz őrülni :)
2021. máj. 15. 10:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!❤️
2021. máj. 15. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Kb 11.-dik hétig fájt a hasam alja, volt hogy görcsölt is mensi szerűen, pihenj sokat, igyál sok folyadékot, ne erőltesd meg magad! :)
2021. máj. 15. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Magnéziumot vegyél be, enyhíti a fájdalmat.
2021. máj. 15. 11:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm🥰
2021. máj. 15. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!