8.hónapban vagyok, ikrekkel várandósan, és számomra kínos kérdésem van. Lehet-e - s ha igen, hol - olyan intim segédeszközt, ami segíti a székelés utáni törlést? (Máshogy nem szeretném megfogalmazni.)
Figyelt kérdés
Külföldön van, valahol írták, de sem terméknévre nem emlékezett az illető, sem pedig weboldalra. Nekem mindenképpen Magyarországon elérhető termék kéne.2021. máj. 13. 20:21
41/46 anonim válasza:
Megtortenni megtortenhet velem barmi, de az nem, hogy ilyen tulok legyek, holott en kerek segitseget 💙
42/46 A kérdező kommentje:
15:06! Írtam, volt édesanyám, ő segített.
2021. máj. 14. 15:54
43/46 A kérdező kommentje:
Kaptam elérhetőséget a magyarországi gyártóhoz, innen is köszönöm szépen, szép napot 😊
2021. máj. 14. 15:57
44/46 anonim válasza:
Bicskanyitogató a stílusod, kérdező. És nem, a problémáid nem mentenek fel az alól hogy bunkón viselkedsz. Csak úgy kíváncsiságból kérdezem, ha a saját segged nem tudod kitörölni, majd a gyerekeidét hogy fogod?
45/46 anonim válasza:
#32-es vagy Kérdező! Megírnátok? Nekem nagy szükségem lenne egy ilyenre.
46/46 anonim válasza:
Keep calm! A 32-es csak hazudik, nem tud az semmilyen Magyarországon is kapható eféle termékről. Mert nincsen. Legközelebbről Németországból tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!