8.hónapban vagyok, ikrekkel várandósan, és számomra kínos kérdésem van. Lehet-e - s ha igen, hol - olyan intim segédeszközt, ami segíti a székelés utáni törlést? (Máshogy nem szeretném megfogalmazni.)
Hát már ne haragúdjál kérdező, de ritka egy nagy bugris vagy. Egy csomóan segítenének neked, de olyan gyomorforgató stílust engedsz meg magadnak, hogy az valami hihetetlen.
Én is keresgéltem egy csomót, de mire visszanéztem, totál elképedtem a válaszaidon. Egy ekkora tuloknak segítsen az, akinek hat anyja van, oldd meg magadnak ezzel a paraszt hozzáállássl a saját gondodat.
Elhiszem, hogy lenne millió probléma, meg hogy nehéz, de itt csak a mezei ikerterhességet említetted a kérdésedben, ahhoz érkeztek a kérdések is, nem négy végtagi trombózis meg csonka kéz volt a kérdésben.
Mindezek után mindenkinek nekiesel, aki kérdez,(holott érdemben segíteni csak megfelelő információ birtokában lehet) hogy semmi köze hozzá, hát akkor nekünk sincsen semmi közünk a nyomordhoz és intézd el magadnak.
Segítséget kérsz és fikázol mindenkit? Hát akkor így jártál, guglizz szorgalmasan, mert van magyar cég, aki forgalmaz ilyen eszközt és raktáron is van belőle, de ott rohadjak meg, ezek után be nem linkelem, pedig szívesen segítenék, mert jómagam is nevelek egy fogyatékkal élő gyermeket és sorsközösséget érzek általában mindenkivel, aki segítségre szorul.
Ne fáraszd magad ilyen előrehaladott terhesen azzal, hogy válaszra méltatsz, akár itt, akár privátban, nem mérgezem magam vele, hogy továbbra is a kommentjeidet olvasgassam.
Döbbenet...
Tudod, te mennyi együttérzést, tippet kaptál volna, ha így teszed fel a kérdést?:
"Csonka karral születtem, és négyvégtagi mélyvénás trombózisom volt nemrégiben. Jelenleg ikrekkel vagyok terhes, és nehezemre esik a székletürítés utáni törlés. Volna tippetek, hogyan oldhatnám meg? Létezik erre segédeszköz? Bizonyos okokból csak magyar oldalakról tudok rendelni."
EHelyett alig érthető, rébuszokkal teli kérdést tettél fel, és bicskanyitogatóan kommenteltél.
Nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!