Harmadik trimeszter mennyire normális az alábbi tünet, mitöl van?
Figyelt kérdés
Harmadik trimeszter elején járok és mostanában elég gyakran érzem fekve leginkább, hogy is mondjam olyan mintha ki akarna jönni a baba lent nyomást érzek. A másik panasz h ha egyszer elmegyek wcre akkor alig tudom abba hagyni egyfolytában ingert érzek (nagy wcre) aztán be kell állnom zuhany alá akkor nyugszik le. Egyébként szilvát és barackot szoktam enni h véletlen se legyen székrekedéswm nemtudom attol is lehet e...Enyhe mensi szerü görcs is szokott lenni napközben. A baba jol van mozog egész nap. Volt valakinek hasonlo panasza? Normális dolog ez? Nem szeretném ha már szülés előtt állnák még fejlődnie kell.2017. aug. 17. 15:46
1/2 anonim válasza:
Volt minden ilyen, amit leírtál. Ezen kívül még mintha a medencecsontjaim szét akartak volna szakadni kb. Nem tudtam már aludni se, itt fájt, ott fájt, és enyhe görcsökre magnéziumot szedtem.
De ha erősek a görcseid vagy vérezgetsz, barnázol, irány a doki, ne kockáztass. Sajnos szülési gyakorlatban sem vállalja utóbb senki a felelősséget, inkább legyen vaklárma, én azt mondom, mint utólag orvosolhatatlan baj.
Magzatmozgásra figyelj folyamatosan. A szülés közeledtével lassulni fognak, mert szűkül számára a hely, és vannak babák, akik nem is nagyon szeretnek mozogni, de ha jól mozgó baba mozgása drasztikusan megváltozik, az bajt jelezhet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ah akor meg nyugodtam. Szerencsére nem erősek a görcsök. Baba az nagyon aktiv figyelni fogom persze egyenlőre nagyon sokat mozog kis hiperaktív :)
2017. aug. 17. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!