Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8.hónapban vagyok, ikrekkel...

8.hónapban vagyok, ikrekkel várandósan, és számomra kínos kérdésem van. Lehet-e - s ha igen, hol - olyan intim segédeszközt, ami segíti a székelés utáni törlést? (Máshogy nem szeretném megfogalmazni.)

Figyelt kérdés
Külföldön van, valahol írták, de sem terméknévre nem emlékezett az illető, sem pedig weboldalra. Nekem mindenképpen Magyarországon elérhető termék kéne.

2021. máj. 13. 20:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Megnéztem amit videót linkeltek, ha egy hátmosó kefére teszel nedves törlőkendőt? Hátmosó kapható ilyesmi alakú, nem pont ugyanez, de szerintem törlésre működhet.
2021. máj. 14. 06:15
 22/46 A kérdező kommentje:
06:15! Köszönöm, mepróbálom úgy is, hátha neked lesz igazad :)
2021. máj. 14. 06:45
 23/46 anonim ***** válasza:
63%

Nem ápoló személyzetet(!) írtam..

A nevét nem tudtad leírni.. vettem a fáradtságot, és megkerestem neked.

Meg ne vegyük helyetted?

De még mindig nem tudom elhinni, hogy nem tudsz annyit hátrafordulni( ikrek ide vagy oda), hogy kitöröld a hátsófeled.

Ez általában 250-300 kg-osan okoz gondot, amikor a fenék is nagy, és a derék is széles, nem vaak a has nagy.

( 2 gyerekes óriáspocakosként mondom)

2021. máj. 14. 07:44
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Lehet valami ilyesmit keresel?

2021. máj. 14. 07:51
 25/46 anonim ***** válasza:
81%

Fura vagy, kérdező.

Bocs, de meg kell kérdeznem. Ha nem vagy terhes, hogyan törölsz? Elölről vagy hátulról? Mert én úgy vélem, itt a hiba. Sokan törölnek elölről, tehát a has felől nyúlnak a végbélnyíláshoz, nem pedig a hát, vagyis a fenék felől. El nem tudom képzelni, hogy nem férsz oda, ha a karodat hátranyújtod, és törölsz.

2021. máj. 14. 07:56
 26/46 anonim ***** válasza:
75%
En sem tudom elkepzelni amugy ezt...🤭
2021. máj. 14. 08:26
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
24-es. Jajj felrohogtem a gyereket..bakker ez valami szemetszedo bigyo,hatalmas vas karommal a vegen😅😅😅 ezzel toroljon feneket?? Bocs vizulalis tipus vagyok es latom magam elott es fetrengem a nevetestol😂 jaj feldobtad a napomat.
2021. máj. 14. 08:27
 28/46 A kérdező kommentje:

Közöd nincs, hány kiló vagyok, ahogy ahhoz sem, nincs-e a karjaimmal, gerincemmel (igen, gerinces vagyok) probléma, nem tartozom beszámolóval az állapotomról, nem is ez a téma. Keresek egy s*ggtörlő segédeszközt, ennyi.

És hogyan töröltem nem állapotosan feneket? Akkor még élt édesanyám, a leendő gyermekeim apja sosem segített, már nem is fog.

Még valamit?

2021. máj. 14. 08:50
 29/46 anonim ***** válasza:
Elölről vagy hátulról?
2021. máj. 14. 08:52
 30/46 A kérdező kommentje:
2 gyerekes óriáspocakos! Volt neked négy végtagi mélyvénás trombózisod? Esetleg csonka karral születtél? Sajnálom azt a kettőt, meg a pocaklakót, ha egyáltalán igaz. Remélem nem!
2021. máj. 14. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!