8.hónapban vagyok, ikrekkel várandósan, és számomra kínos kérdésem van. Lehet-e - s ha igen, hol - olyan intim segédeszközt, ami segíti a székelés utáni törlést? (Máshogy nem szeretném megfogalmazni.)
Nem ápoló személyzetet(!) írtam..
A nevét nem tudtad leírni.. vettem a fáradtságot, és megkerestem neked.
Meg ne vegyük helyetted?
De még mindig nem tudom elhinni, hogy nem tudsz annyit hátrafordulni( ikrek ide vagy oda), hogy kitöröld a hátsófeled.
Ez általában 250-300 kg-osan okoz gondot, amikor a fenék is nagy, és a derék is széles, nem vaak a has nagy.
( 2 gyerekes óriáspocakosként mondom)
Fura vagy, kérdező.
Bocs, de meg kell kérdeznem. Ha nem vagy terhes, hogyan törölsz? Elölről vagy hátulról? Mert én úgy vélem, itt a hiba. Sokan törölnek elölről, tehát a has felől nyúlnak a végbélnyíláshoz, nem pedig a hát, vagyis a fenék felől. El nem tudom képzelni, hogy nem férsz oda, ha a karodat hátranyújtod, és törölsz.
Közöd nincs, hány kiló vagyok, ahogy ahhoz sem, nincs-e a karjaimmal, gerincemmel (igen, gerinces vagyok) probléma, nem tartozom beszámolóval az állapotomról, nem is ez a téma. Keresek egy s*ggtörlő segédeszközt, ennyi.
És hogyan töröltem nem állapotosan feneket? Akkor még élt édesanyám, a leendő gyermekeim apja sosem segített, már nem is fog.
Még valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!