Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tartottak a rosszulléte...

Meddig tartottak a rosszullétek, ha voltak? Mennyire volt intenziv?

Figyelt kérdés
Én a 10. Hétben vagyok és már kb 4 hete a fejemet nem tudom elfordítani hanyas nélkül. Ezzel parhuzamosan állandóan éhes és iszonyú szomjas vagyok, mert mindig üres a gyomrom, de ha eszem, meg rosszabb. Reggeltol estig émelygek és rengetegszer hányok is, de az sem segít az émelygésen, egyrészt nyilván szeretnek jobban lenni, mert így azért elég nagy kihivas ellátni a feladataimat, meg ha jelenleg otthonról is dolgozom, másrészt aggodom, hogy jut így a babak elegendő tápanyaghoz.

2021. máj. 12. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam, mint te, ráadásul egészen szülésig, a legtöbb esetben 12. hét körül abbamarad. A magzatnak nem lesz baja, én semmit nem ettem, vitamint se és normális súllyal született, belőlem viszont mindent kiszedett, sokat fogytam, szoptatni nem tudtam, nem lett tej, fogaim tönkrementek. 12. hét után, ha hánysz továbbra is akkor lehet szedni cerucal-t az szokott hatni, illetve a kórházat tudom javasolni, ott infúzióban tudnak adni több dolgot, ami segít és vizet is, én kihánytam ha megittam.
2021. máj. 12. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességnél a 20. hétig tartott,15 kilót fogytam,nagyon nem volt rendben, de senki nem szólt hogy ez vészes terhességi hányás amivel a dokinak foglalkoznia kellene. Ilyen esetben be is fektetnek ha úgy ítélik meg és kapsz infúziót.

Másiknál alig émelyegtem.

2021. máj. 12. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemnél pont a 10.hétig tartott. Kb attól hánytam, ha a ferjem parfümjét, amit imádok, megéreztem. Napi 15x tuti hánytam. Azt egyik napról a másikra megszűnt, mintha sosem lett volna.

Most 20 hetes vagyok, a 16 és 18hét közt volt ez. Se elötte se azóta.

2021. máj. 12. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 3 hétig voltak rosszullétek (7-10. hét), de nem olyan durván, mint nálad. Ezek az enyhébb rosszullétek nálam is egyik napról a másikra szűntek meg. Amiatt ne aggódj, hogy a babának nem jut elég tápanayag. Elveszi tőled, ami kell neki :) Kitartás!
2021. máj. 12. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így voltam mindkét terhességemnél mint te. Nekem a 15.héten múlt el mindkét esetben. Kitartást neked! Egy kisfiú és egy kislány anyukája.
2021. máj. 12. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azért megnyugtato hallani, hogy van vége, most ez elképzelhetetlennek tűnik, bár a szülésig tartó rosszul lét azért elég ijesztő gondolat.

És jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül és egeszseges kisbabak születtek a varandossagokbol.

2021. máj. 12. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 14. hétig voltam rosszul. Mindentől. Minden szagtól, minden illattól, minden étel látványától, fogytam vagy 4 kilót, nagyon szenvedtem, mert semmihez nem volt energiám, és egyébként is álmos voltam az első trimeszter alatt. Volt, hogy azért vettem levegőt a számon keresztül, hogy ne legyek rosszul a szagoktól.

Nekem kb egy csapásra megszűnt, tényleg egyik napról a másikra úgy keltem fel hogy semmi bajom és meg tudnám enni a hűtő teljes tartalmát. Most lekopogom, a második trimeszter abszolút eseménytelenül telik. Kitartást, valószínűleg el fog múlni.

2021. máj. 12. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!