Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél hanyadik héten kezdődtek...

Kinél hanyadik héten kezdődtek a rosszullétek és meddig tartottak?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 21:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus reggeli hányás elkerult, inkább esténként kínzott a gyomorégés. Mindkettő gyerekemmel 6. Hetesen indult a negatív része kis mellfeszüléssel, orrdugulással, szagérzékenységgel aztán jött a gyomorégés kb 8-10 héten. Utána legközelebb csak a vizesedés 30. Héttől
2018. nov. 6. 21:20
 2/30 anonim ***** válasza:
21%
Egyáltalán nem voltam rosszul.
2018. nov. 6. 21:20
 3/30 A kérdező kommentje:
Kedves masodik valaszolo, elso terhessegemnel en sem voltam rosszul pontosan ezert nem ugy tettem fel a kerdesemet, hogy kinek voltak es kinek nem rosszulletei mert nyilvan nem erre voltam kivancsi.....
2018. nov. 6. 21:24
 4/30 anonim ***** válasza:
70%
Tankönyvi voltam: hatodiktól a 12. hétig.
2018. nov. 6. 21:25
 5/30 anonim ***** válasza:
81%
10-től a 20. hétig . Naponta 1x-2x hánytam+szagundor, de más nem volt.
2018. nov. 6. 21:31
 6/30 anonim ***** válasza:
81%
6. héttől a 36.-ig hányás, normális esetben a 12. héten abbamarad a hányinger.
2018. nov. 6. 21:34
 7/30 anonim ***** válasza:
25%

Sohasem kezdődtek.

Általában a 7. Héten szokott annak,akinek előjön

Egyébként a tapasztalatom az , hogy sokkal kevesebben vannak rosszul, mint azok akik rosszul vannak

2018. nov. 6. 21:36
 8/30 anonim ***** válasza:
66%

Miért válaszolnak olyanok, akikre nem vonatkozik a kérdés? 🤦🏻‍♀️

Nekem a 6. héten kezdődtek, hányás-hányinger napi szinten. Most 9 hetes vagyok és már múlófélben van, remélem, hogy így is marad. :) Viszont állandóan éhes vagyok.

2018. nov. 6. 21:44
 9/30 A kérdező kommentje:
Most vagyok 7 hetes és 3 napos. Reggelente szoktak rosszulleteim lenni de en gyorsan elragcsalok par kekszet es abba marad, de viszont sokszor napkozben is vagy este is szokot hanyingerem lenni, eddig nem volt az a nagyon veszes (eddig 1x hanytam,ma este). Remelem ettol nem is lesznek rosszabbak es hamarosan elmulnak ezek is. Ti mit tettetek a rosszulletek ellen? Mi hasznalt ami csillapitotta?
2018. nov. 6. 21:46
 10/30 anonim ***** válasza:
81%
Első babámmal nekem se volt gond, csak a 28. héttől a végéig gyomorsav a torkomban. A második babámmal a 7. héten kezdődött és a 9. hétig tartott az émelygés, hányinger, de egyszer sem hánytam.
2018. nov. 6. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!