Nektek mikor kezdődtek a rosszullétek? Most hány hetesek vagytok és milyen a közérzetetek?
Én elvileg ma vagyok 6+1 napos,de dokihoz majd csak jövő héten megyek.
Múlt héten fájdogált kicsit a derekam,most meg úgy vagyok,hogy reggel felkelek és kajára se tudok nézni,majd 1-2 óra múlva màr tudok enni. Puffadni szoktam. Fura a gyomrom,mintha émelyegnék. Jah ès éhgyomorra nem tudom lenyelni a vitaminokat,mert utàna hánynom kell,úgyhogy később szoktam bevenni őket. Egyik reggel meg csak vizet ittam és munkába menet kijött belőlem.
Szia!
Nagyon érdekes, mert én egyáltalán nem hánytam, hányingerem is csak egy fél percre volt valamelyik este, amúgy meg émelygek, enni nem sokat tudok, van amikor egesz nap elvagyok 2 db.pizzás fornetti falatkán.
A közérzetem nem rossz, de sokszor ráz a hideg-tudom furán hangzik. :)
A derekam fáj néha, meg a hasam alja szurkál. Amúgy összességében jól vagyok.
Viszont a fokhagymát szerintem egy életre megutáltam...
8+3hetes kismama :)
Köszi a válaszokat!:)
Kedves 2-es,jah én is fázósabb lettem.:)
Nálam olyan konkrét kajaundor nincs,csak reggel nincs étvágyam,de utána napközben meg folyton ennék. Tegnap 2x ebèdeltem.:-D 1x fél 2-kor,majd négykor.
7-8 hetesen kezdődtek.Kb.3-4 hétig voltak szörnyűek a rosszullétek.Émelygés,àlmossàg,fàradékonysàg,fejfàjàs,kedvetlenség,közérzet ahogy az első írta.Nagyon lassan kezd javulni,de nem túl fényes most sem.Az első terhességemnél nem tartott eddig.
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!