Szerintetek tényleg én látom rosszul a dolgokat?
A sógorom és az élettársa megjegyzéseit, beszologatásait kapom nap mint nap.
Amit tudni kell hogy 30 hetes vagyok a 2. gyerekemmel. A fiam ovis járt végig amikor lehetett. Kiscsoportos és imád menni(pici 2 csoportos ovi). A férjem pedig kamionos. Félek a vírustól de nem annyira hogy bezárkózzak teljesen. 2 hete kaptam oltást. Be is szóltak hogy minek. Mindenki a családban amúgy beoltatta/oktatja magát kivéve ők. Vannak ott is gyerekek. Járnak minden hova ha kell ha nem. Én csak azért oltakoztam mert minden nap találkozom sajna velük és nem tudom elkerülni. Állandóan lepasszolják a gyerekeket nekem, hol ezt hol azt. Persze csak jönnek aztán mennek is aztán otthagyja szó nélkül. Nem akarok rossz viszonyt eddig nem szóltam maximum megjegyzést tettem. De így a vége felé már kezd elegem lenni főleg úgy hogy sokszor fáj a hasam és rosszul is vagyok még mindíg. Ha vigyázok a gyerekre és rászolok az a baj, ha elesik mert esztelen és nem hallja amit mondok az a baj. Ha nem hagyom hogy maradjanak az a baj. Mindenért kapok beszolást. Megértem én hogy 3 gyerek az 3 gyerek de ők akarták őket csak nevelni nem sikerült és anyuka panaszkodik fűnek fának hogy neki milyen nehéz (most lesz 3 a pici és megy anyaságra). Most a vírus miatt amúgy is szar az embert közérzete de így már a plafonon vagyok.
Tudom hogy panaszkodásnak tűnik de már muszáj kiírnom és megtudnom hogy túltolom én ezt az egészet vagy van igazam is. Szíven szerint elorditanám magam náluk amikor este 8kor viszem haza az 1 2 vagy 3 gyereket mert értük jönni luxus. De akkor megint csak én lennék a rossz. Szerencsére anyós após nem ilyen és ha ne ajd isten dokihoz kell mennem és a fiam otthon volt/van akkor vigyáznak rá. De pl a sogoromékra soha nem bíznám még 5 percre sem. Ez csak azért van mert tudom hogy a sajátjaikkal sem bírnak a fiam meg játszana velük folyton csak én nem bírom az állandó nevelést. Mert amikor a 6és fél évesnek olyat kell elmondani 100x is amit a 3 évesek is tudnak az már agyrém, minden pillanatát lesni mert képes ellökni, megrúgni stb szánt szándékkal mindenkit és direkt olyat csinálni amivel a többit hergeli.
Bocsánat a végén már egy kicsit elkalandoztam. Szóval én tolom túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!