Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányad vizsgálaton mondják...

Hányad vizsgálaton mondják meg a baba nemét?

Figyelt kérdés
Holnap megy a testvérem első visgálatokra és már nagyon kiváncsi vagyok a nemére. Tudom hogy még pár hónap de hanyadik hónapban/hanyadik visgálaton derül ki a neme?

2021. máj. 3. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
12.heti genetikain en es a parom mar lattuk a kukit, de mikor megkerdeztuk a dokit,hogy mi a baba,nem nezte meg,mert nem akart tippelni,amig nem biztos (bar mondom,eleg egyertelmuen lattuk mindketten,mint laikusok...). Aztan 20.heti genetikain bebizonyosodott,hogy valoban fiu. 😊
2021. máj. 4. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
14. héten már 70%-ra mondták, hogy lány, a köldökzsinór miatt nem volt 100%. De lány lett :)
2021. máj. 4. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12. Heti genetikain az egyiket megmondták

Másikat 18. Hèten lehetett csak

2021. máj. 4. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

12. heti genetikain már azért megjósolható ha megfelelően fekszik a baba, meg az orvos és műszer is profi. Én most voltam genetikain, nekem 90%-ra fiút mondtak, tisztán látszódott, hogy "kukacos" :) de nyilván később biztosabb lesz.

Egyébként úgy tudom a fiúkat biztosabban kiszúrják, van már egy kisfiam, nála is látszott már a 12. héten.

2021. máj. 4. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy többen mondták, ez függ a magzat életkorától, fekvésétől, a gép felbontóképességétől és a szonográfus gyakorlottságától is. Ha az "első vizsgálatok" alatt a terhesség megerősítő UH-t érted, ami sokszor a 7-8. terhességi hétre esik, azon nem lehet megállapítani a baba nemét. Jó esetben már a végtagkezdeményei látszanak. Ráadásul ezt általában nőgyógyász végzi, normál nőgyógyászati ultrahanggal, ami többnyire nem olyan profi gép, mint egy genetikai vizsgálatokra szakosodott szonográfus ultrahang masinája. Az első genetikai ultrahangon (11-12. terhességi hét), már lehet találgatásokba bocsátkozni, de erről van itt egy kérdés, hogy milyen találati aránnyal: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe.. Nekünk a 20. terhességi héten, a 2. genetikai UH mutatták meg egy képen, hogy mit látunk, azaz hogy "ezek a csíkok a szeméremajkak, tehát 150%, hogy lány".
2021. máj. 7. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem az elso, 12. hetin lanyra tippeltek, azota sem mondtak ra mast... Meg par het es kiderul :D
2021. máj. 7. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 5.!

A 12. heti genetikai ultrahang mellett, vérből elvégzett kombinált genetikai teszten voltál te is? Abból derült ki 100%-ra?

Köszi.

2022. febr. 24. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!