Tenyleg nem szabad terhesseg alatt haton fekudni? Megis hanyadik hettol nem ajanlott? Sose hallottam meg rola
Figyelt kérdés
Azt eszre vettem hogy ha sokat fekszek hason jobban megfajdul a derekam
De pl oldalasan nem nagyon tudok mert a babam egybol neki all rugdosodni mig hatra nem fordulok
24 hetes kismama vagyok
2021. ápr. 30. 23:55
1/8 anonim válasza:
Úgy fekszel ahogy jól esik :) ha akarsz és tudsz akár hason is alhatsz
2/8 anonim válasza:
Egy idő után nem fogsz tudni
Viszont én a végéig úgy aludtam, hogy a csípőm féligoldalt, a mellkasom “hason” volt.
3/8 anonim válasza:
Ez már inkább a vége felé igaz, amikor nagy a baba és súlya van.
Azért, mert elnyomhatja a háton futó vénákat.
Egy kis háton fekvéstôl nyilván semmi bajod nem lesz, de alapvetôen a bal oldalt fekvés a legegészségesebb, a keringésnek az a legjobb.
4/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy jelezni fogja a baba, ha nem tetszik neki a háton fekvés. Valóban ereket nyomhat el.
5/8 anonim válasza:
Felidotol nem tanácsos. Én feküdtem terhes patológian és szóltak a nővérek... Van akinek sokáig kellett uh n nézni a babát hanyatt és az orvos felállította,mert már visszafelé folyt a keringés a babából. Szóval én nem mertem úgy 25.het után.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek
2021. máj. 1. 13:00
7/8 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva
Nem fog tudni jó eséllyel
Az nst-n sem tudtam feküdni, vajúdás alatt sem pl ( ez extrém)
Sokan azt mondták hason sem
Erre írtam nekem hogy ment, mert oldalt sem tudtam
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem itt azzal szorakoznak h lepontozzak a valaszokat nem egy kerdesemnel levannak pontozva a valaszok :/
2021. máj. 1. 20:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!