Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt más is egész nap kegyetle...

Volt más is egész nap kegyetlen rosszul a terhesség elején? Nektek mi segített átvészelni?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok,0-24-be nagyon rosszul vagyok.Ez normális?
2021. ápr. 24. 07:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyat is ismerek aki egész terhessége alatt szarul volt. Na az szívás!
2021. ápr. 24. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az 5.héttől kezdve rosszul vagyok. Annyira, hogy fekvésen kívül mást nem nagyon tudom csinálni. A 7.héttől hányok most járok a 10.-nél és egyre rosszabb. 2 napja a fejem is fáj. Nekem sajna semmi nem vált be úgy igazán. A hideg limonádé ami picit enyhíti de aztán kezdődik újra. Kitartást! 12.hét után sokaknak javul a helyzet.
2021. ápr. 24. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok mint a 12-es válaszoló, csak 1 héttel előtte járok.

Szóval sajnos igen, normális....bízzunk benne, hogy hamarosan elmúlik, és mi is tudjuk végre élvezni a várandósságot :)

2021. ápr. 24. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi nem segített...talán a hányás, az átmenetileg helyrerakott. És ez így mindhárom terhességem első trimeszterében vagy inkább tovább. Egyedül az idő segített, ugyanis egy idő után pikk-pakk megszűntek a tünetek, addig viszont kegyetlenül kilátástalan volt.
2021. ápr. 26. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!