10. hétnél 5 kiló hízás normális?
A terhességet 175 centi mellett 58.4 kilóval kezdtem. most a 10. hten vagyok 63.8 kiló, ez normáli?
27N
Nem vagyunk egyformák, és a kezdő súlyod a magasságodhoz képest rendben volt, vagy picit vékonyabb voltál. Viszont általában a terhesség második felében, illetve a 2. trimesztertől van hízás.
Nekem van pl. túlsúlyom,de 1-2 kg mínuszban vagyok, de nem aggódom, mert amit kell el tudja venni a gyerkőc.
Szia!
11.hétre 56ról 62re híztam, mert 0-24 hányingerem volt és folyamatosan rágcsáltam valamit.
Most 31 hetes vagyok, azóta annyit változott a súlyom, amennyit a baba nyom. Jelenleg 65 vagyok, de most voltam uhn, ő 2 kg, meg az egyéb járulékok, szóval hízni nem hiztam többet a 11.hét óta.
Én is így kezdtem. 30kg lett a vége. Szülés után 10 kg ment le. Aztán visszajött 5 szoptatásnál.
Egyébként érdemes lenne megnézetni a cukrodat. A gdm szokott gyors ütemű hízást produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!