Normális 6. hétnél a 0.8-0.9 kg hízás?
Normális. Ne agyald túl ezt a dolgot, szerintem. Hagyd meg ezt a védőnőknek. Lesz elég aggódnivalód még. :) Van, hogy sokat szed fel az ember egy hónapban, azt utána meg megáll ez a folyamat. Sőt, van aki kihányja a bevitt kaját, és még tán fogy is.
Aki eleinte vékonyabb volt, az többet szed fel, aki kövérebb, az kevesebbet, vagy jó darabig semmit.
Középidőnél érdemes elkezdeni jobban figyelni, hogy ne legyen a vége 30 kiló súlytöbblet, vagy esetleg emiatt terhességi cukorbaj, magas vérnyomás. A súlyt sokszor egyébként a vízesedés adja. Vigyázni kell a sóbevitellel, mert az megköti a vizet. Gratulálok a babádhoz! Jó egészséget kívánok és kiegyensúlyozott terhességet!
Én soknak tartom, mert akkor mi lesz később?
Ezt a súlyt még nem a baba adja, vagy a méhed, ez rád rakódott zsírtöbblet, de lehet vizesedés is, ahogy előttem szóló írta, vagy lehet salakanyag is! Renyhül a bélmozgás ez időtájt, de inkább a 8. héttől.
Szerintem szép alakod van, szóval ne most hízzál el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!