Babi0906 kérdése:
Van aki a 25-26 hát között 7 kg körül hízott? Az sok? Aki ennyinél tartott az végül mennyivel ment szülni?
Figyelt kérdés
Ma voltam a védőnőnél és azt mondta diétázzam.160 cm vagyok sosem voltam nádszál, de dagadt sem, szinte csak a hasamon látszik a változás. 68 kg-al indultam és a 20 hétig 71 voltam. Nem eszem sokat tényleg (szinte nem is szoktam vacsorázni csak mondjuk gyümölcsöt), igaz mozogni nem sokat szoktam mivel dolgozni autóval megyek, meg most itt ez a nagy hideg.2012. febr. 9. 16:35
2/5 anonim válasza:
5,5 kg-nal jartam es 11 lett a vegere, Ebbol kiindulva neked 15-16 kilot tippelnek.
Nekem nem szoltak soha, de en 63 kilorol indultam 178 cm-hez, Ettem jol, en pont a sok mozgas miatt nem hiztam szerintem.
Szerintem nem veszes a hizasod, viszont ha figyelembe vesszuk, hogy a kezdosulyod a normal felett volt kicsivel, aakor teny, hogy 7 kg a vegeig is eleg lett volna, legalabbis ezt szoktak mondani.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem is vagyok vékony alkat, amikor tudtuk, hogy babát akarunk akkor abba hagytam a cigit és még egy kicsit jobban meghíztam, de amikor nem jött a baba elkezdtem keményen edzeni és így lettem 66-67 kg. De tényleg nem látszik, hogy nagyon sok lenne, mert hátulról pl. nem is látni, hogy terhes vagyok :) Igazából nem az alakom érdekel, mert azon később tudok változtatni, csak azt akarom, hogy a baba egészséges legyen. Mivel így sem eszek sokat tényleg nem tudom mit kéne csináljak, hogy ne hízzak.
2012. febr. 10. 06:40
4/5 anonim válasza:
Kb így voltam. A vége 14 kg lett. A kórházban lement 10 kg, a maradék pár hónap alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Remélem én is ilyen szerencsés leszek :)
2012. febr. 10. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!