30. hétnél járok. Normális, hogy menziszerű görcs jelentkezett? Ugye, nem azért volt, hogy koraszülés lesz?
Sok mindentől függ.
Én 32 hetes vagyok, a babám szokott alul valamit nyomni, akkor jön egy kis menzesz görcs azon az oldalon, de ha elveszi onnan a kezét elmúlik.
Plusz ha pisilnem kell és ráfekszik akkor is szokott.
De ha te úgy érzed, hogy ez neked nem normálid, mindenképpen menj és nézzesd meg hogy minden rendben van-e.
Inkább legyen felesleges kör, mint baj.
Nem éreztem, hogy baj lenne, csak ilyen nem történt még ...és mivel első babám, fogalmam sincs, hogy mi még a "normális" :)
Köszönöm a válaszod!
Pont aznap éjjel mikor kereken a 31. hetet töltöttem szabályos jóslóim voltak. Görcs, húzta a hasamat, 8-10 percenként kb egy óráig. Kicsit megijedtem, de azóta semmi.
Ahogy olvasgattam utána előfordulhat már ilyen korán is. Jövő héten megyek a dokimhoz majd megbeszélem vele, akkor úgyis néz méhszájat kiderül hogy jelentett e vmit.
Ha aggódsz hívd föl az orvosod, ha nincs konkrét esetleg a védőnő is tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!