Mensiszerű görcs a 33-34. héten, ez normális? Másnak is volt, és nem volt ugye koraszülés?
Szia!
én is 34 hetes vagyok.És hétfőn éjjel arra ébredtem hogy fájásaim vannak,olyan mensi szerű.Kb 5 percenként jöttek.Nagyon megijedtem én is!De aztán fél óra múlva elmúltak és azóta nem volt!Nem tudom hogy mi lehetett meg hogy normális e!
Szia! Először is köszi az utolsó válaszolónak a linket, hasznos infók voltak benne! Egyébként pedig szerintem jósló fájásod volt, ami nem olyan nagy gond. De ha 3*2 citricit szedsz, emellé már nem nagyon kéne plusz magnézium, mert ez a max adag. Nekem múlt vasárnap volt hasonló, gondolom a hidegfronttól, de én csak 3*1 citricit szedek, emellé még befért a plusz magnézium! Tegnap is hidegfront érkezett, lehet azt érezted, de ha újra előfordul, vagy tovább tart én azért felhívnám az orvosom a helyedben. Esetleg egy langyos fürdő vagy zuhany segíthet még ilyenkor, nekem bejött a múlt héten.
Üdv, 32+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!