Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megrövidült méhnyak, de zárt...

Megrövidült méhnyak, de zárt méhszáj a 30.hétben. Bent tartanak kórházban. Mire számíthatok ?

Figyelt kérdés

Barna folyással mentünk be sürgősségire, nem görcsöltem, semmi furát nem éreztem. Végül visgálat után kiderült, hogy 2,7 cmre rövidült a méhnyakam 3,4ről (ez volt 22.héten). Bent is tartottak kórházban. Egy csomó vizsgálat, nézték a fájásokat. Fájásokat nem éreztem, de a hasam keményedett párszol. Elég sok magnéziumot kaptam, feküdnöm kell, magasabbra tették a lábam. Utobbi vizsgálaton a hasam se kemenyedett már, méhszájam maradt ugyan akkora.

Mire számíthatok ? Fekszem a kórházban, 24 orás megfigyelés helyett már 3.napja itt vagyok, teljesen jól erzem magam, de kétségbe vagyok esve hogy még mi jöhet.

Kérlek írjátok meg, hogy jártatok e így és mi lett a vége?

Köszi a válaszokat

2021. ápr. 18. 09:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, ha hazaengednek, feküdni fogok, mert a baba az első.
2021. ápr. 18. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Meddig húztad kérdezö?
2022. szept. 14. 18:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát ez egy érdekes story :) ebből az egészből végül az lett, hogy jött egy hozzáértő orvos aki megvizsgált és kiderült, hogy egyáltalán nincs megrövidülve a méhszájam, minden teljesen rendben volt es nem értette hogy mit láttak előtte az orvosok ( nagyon fiatal dokik voltak hozzáteszem, nem sokkal idősebbek nálam). Végül hazaengedtek és 37.hétig problémamentes volt minden, azt mondták mindent csinálhatok, úgy is volt. 37.hétben a doki 2,3 kgre mérte a picurt és befektetett 1 hétre kórházba magnéziumra, hogy felhizlalják a kicsinkót 2,5kg fölé. Végül 3 nap kórházban fekvés után elfolyt a magzatvizem közvetlenül egyik vizsgálat után miután visszamentem a szobára és császárral megszületett a fiam 2940 g-mal. A császár amúgy is be volt tervezve 39.hétre mert farfekvéses volt, de 38.héten sürgősségi császár lett... Úgyhogy nekem a vizsgálatok során sokmindent elnéztek az orvosok, méhszájrövidülés sem volt, a baba is több volt sokkal mint aminek mérték ( nem hiszem hogy 3 nap magnéziumtól felhízott volna több mint fél kgt) meg szerintem magzatvizem is a vizsgálat miatt folyott el ( megrázták a hasam)....De szerencsére minden jól sült el, és már 15 hónapos a fiam :)
2022. szept. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!