Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj állapota C:1000. Doki...

Méhszáj állapota C:1000. Doki szigorú fekvést írt elő.30 hetes vagyok, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Feküdj!!! Nekem 16. héttől 2100 volt (megrövidült méhnyak+nyitott külső méhszáj). Fekvést mondott a doki, nehéz volt, de be is tartottam. Aztán 25 hetesen is ennyi volt, gondoltam belefér akkor egy kis otthoni házimunka,erre 30 hetesen már 1110 volt! Akkor megint fekvés a 37. hétig! Szigorúan! Innen már nem nézték. / De! Megnyugtatásképpen: Innen már mindent csináltam és 39+4-re indult a szülés,1111-es méhszájjal,ami nem akart tovább tágulni. Infuziot is kaptam, de semmi. Végül császár lett :) / Nem hiába mondja, hogy feküdj! Ennyit ki lehet bírni a babád egészségéért! Magnéziumot szedsz? Azért annyira még ne félj, a méhszájak még zártak nálad, de vigyázz magatokra!
2013. máj. 7. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem rég jártam hasonló cipőben, jól meg is ijedtem. 32. hetes volt 1100 a cx-m. szintén szigorú fekvés, napi 1000 mg magnéziummal. A 35. héten volt ellenőrzés, akkor változatlan volt. Utána már fokozatosan elhagytam a fekvést, betöltött 37. héttől már ugyanúgy csináltam mindent mint előtte. Most 39. hetes vagyok, és még nem mutatja jelét, hogy ki akarna bújni. Szóval nesze neked koraszülés :) Jó persze nem kívántam, hogy hamarabb jöjjön, de ahhoz képest, ahogy meg voltam ijedve a végén még majd úgy kell kiimádkozni :) Szóval nyugodj meg, a fekvést tartsd be, és kövesd az orvos utasítását. De ettől még simán végig viheted, sőt...

Kitartás!

2013. máj. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!