Terhesség alatt szabad kádban fürdeni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 11:12
2/11 anonim válasza:
Ha rendesen ki van tisztitva,persze :)
3/11 anonim válasza:
Szigorúan tilos! A kerti tóban kell fürödni a halakkal. Bocs, de hülye kérdésre hülye választ.
4/11 anonim válasza:
Szabad, csak ne legyen brutàl forró a víz.
5/11 anonim válasza:
Ne legyen túl meleg a víz és akkor elvileg mehet, ha nem vagy veszélyeztetett.
6/11 anonim válasza:
Én csak abban fürdök, jól esik a hosszú napok után. A forró víz tényleg kerülendő. Nekem eddig semmi gondot nem okozott :) 17 hetes kismama :)
7/11 anonim válasza:
Szia
22hkm vagyok
En meg mindig kadban furdok :D
Annyi,hogy vigyazz ne legyen annyira meleg a Viz.
en amig birok a hasimtol biztos kadba fogok furdeni 🙄
8/11 anonim válasza:
Nekem nem engedte az orvos, pedig teljesen problémamentes terhességem volt. A meleg víz méhösszehúzódásokat okozhat és felszálló fertőzés is előfordulhat. Én a helyedben a dokid véleményét kérném ki, ő ismer téged meg a terhességed :)
9/11 anonim válasza:
Nekem nem engedélyezett, mert volt egy vetélésem, de ha neked nincs ilyen bajod, akkor nincs akadálya. Irigyellek is, mert már nagyon hiányzik a kádazás. :)
10/11 anonim válasza:
Nekem is volt vetélésem, mégsem tiltott kádban fürdenem...
A saját kédban felszálló fertőzés?! Férjemen és rajtam kívül senkinnem fürdik abban a kádban akkor honnan is kapna az ember fertőzést?!
Nekem a nődoki azt mondta, egyedül a forróvizet kerüljem. Zárt méhszáj esetén akár órákig is áztathatnám magam....
Van egy 2éves fiam, vele a 9hónap alatt végig kádban fürödtem, sokszor egy hosszú nap után áztattam is magam...
Most 16hetes vagyok, szintén így teszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!