Miert nem ajanlatos fürdeni terhesseg alatt, en nagyon szeretek es nem akarok lemondani rola, muszaly? Nem gözös forro vizre gondolok, szoval nem szabad?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 19:59
1/4 anonim válasza:
forró fürdőt nem javasolják mert az vérbőséget okoz ami vetéléshez vezethet... nekem a 16.hétig nem javasolták azóta viszont ki nem hagynám a kellemes pancsit... arra is kell még figyeli hogy nyitott méhszájnál a fertőzés veszélye nagyobb. 30 hetes pocis
2/4 anonim válasza:
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes és zárt a méhszáj, nyugodtan fürödhetsz, akár még úszni is eljárhatsz. Én is végig fürödtem és rengeteget úsztam is. Tehermentesíti a lábakat és a gerincet.
3/4 anonim válasza:
Nem javasolt, mert könnyebb fertőzést beszerezni, ha nyitott a méhszáj.Az viszont nagyon fontos, hogy nagyon meleg vízbe semmiképp ne menj,mert leválhat a lepény és az végzetes lenne.
4/4 anonim válasza:
És sajnos a méhszáj pár óra alatt is kinyílhat. Nem lehet biztosra tudni, hogy zárt. Ezért jobb az óvatosság. De ha te akarsz, akkor fürödj, sokan szoktak a "tiltás" ellenére. Csak akkor tényleg ne legyen 36°C-nál melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!