Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy jelentette be a...

Rizsaa kérdése:

Ki hogy jelentette be a családnak hogy babát vár ? Valami cuki ötlet kellene

Figyelt kérdés
Tudom Google a barátom , de nem ... nem találtam meg a megfelelőt számomra . Írjatok le ti hogy mondtatok el :)

2021. ápr. 15. 20:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ezek az emberek itt nem is anyák, sem kismamák. Én nem tudom elképzelni, hogy egy nő, aki már kihordott egy gyereket, ilyen ocsmányakat írjon egy másik kismamának. Szerintem ezek trollok...tinik, férfiak esetleg. Ne is vedd magadra kérdező.
2021. ápr. 15. 21:59
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
mert amit ő írt, nagyon kismamás ;)
2021. ápr. 15. 22:00
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Ne haragudj, de ha belékötnek az emberbe, egy egészséges önértékeléssel rendelkező személy nem hagyja magát és visszatámad vagy próbálja megvédeni magát..miért kéne ezt a sok rossz indulatot szó nélkül hagynia bárkinek is. Kiknek képzelitek ti magatokat..? 🙄
2021. ápr. 15. 22:03
 24/32 anonim ***** válasza:
30%
Biztos c. a kérdező aki elkezdte a csodálatos c. Karriert az az szüljél 15 évesen, minél többet mert kell a segély. Nem hiszem el hogy a kérdező egy normalis felnőtt ember lenne.
2021. ápr. 15. 22:03
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Én sem vagyok oda ezért a cukimuki bejelentősdiért, de mivel engem ez a téma nem érint, tovább görgetek...nem így lenne normális? A sok fujjogónak üzenném, hogy nem muszáj ám minden kérdésre válaszolni, amiben nem vagytok jártasak vagy nincs tapasztalatotok, azon tovább lehet görgetni.
2021. ápr. 15. 22:05
 26/32 Derjaderja ***** válasza:
22%
Nálunk a terhesség téma, amit szóba lehet hozni. Még a sajátot se. Én diszkréten elmondtam anyukámnak mindkét esetben, és megkértem, hogy tájékoztassa apukámat és a tesómat. Nyilván örültek neki, de nem igazán került szóba soha a téma a családi találkozókon,
2021. ápr. 15. 22:07
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

30 évesen igencsak igényes és értelmes nő lehetsz, ha csak úgy tudod megvédeni magad, hogy “képen hánynálak telibe mindet”.

Ez igen, gratulálok!

2021. ápr. 15. 22:53
 28/32 anonim ***** válasza:
90%

Mielőtt szétszeditek egymást feleslegesen elmondom,hogy tegnap mit láttam.

A hölgy ,aki teljesen tanácstalan volt,hogy mégis hogy kellene bejelenteni,hogy babát vár, úgy döntött,hogy csinál a férjének egy jégkrémet

Találjuk ki,hogy mi volt a pálca a jégkrémben...

Igen!

A teszt!

Beletette egy régi joghurtos dobozba a tesztet ,ráöntött gyumi levét és be a fagyoba.

A boldogtalan elkezdte nyalogatni, majd megdöbbenve láttam,hogy még a teszt elejére sem rakta vissza a nő a műanyagot ergo szopogatta a pasija a tesztet.

Akinek le sem esett ez az egész azután sem,hogy kiderült az örömhír.

Szóval ne így jelentsd be 😂

2021. ápr. 16. 06:20
 29/32 A kérdező kommentje:
28 😂😂😂😂😂
2021. ápr. 16. 06:47
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
Fúj! Ez gusztustalan! Szopogatta a lepisált tesztet? Nem lett volna egyszerűbb elmondani, hogy terhes?
2021. ápr. 16. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!