Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a férjemnek,...

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap megyek ultrahangra és nagy valószínűséggel megtudom a nemét. Eddig annyit tudok, hogy inkább fiú :D Az se baj, ha most nem derül ki, későbbre is érvényes a kérdés :)

A férjem munka miatt ma elutazott, pénteken ér haza. Ő fiúra számít, de nem izgatja nagyon a kérdés, csak az, hogy egészséges legyen a mi pici csodánk.

Mégis szeretném valahogy aranyos módon közölni a dolgot, ha már a pozitív teszttel nem tudtam várni és hajnalbab az orra alá dugtam :D

2020. okt. 6. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem közöld vele, hogy "Képzeld, Dani, kislányunk lesz!"
2020. okt. 6. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Neten tudsz ötleteket találni, nemnek megfelelő színű a torta belseje, csináltatsz bodyt, szinben passzoló kiscipő, lufiba kék vagy rózsaszín konfetti féle. És még sorolhatnám. De úgy is jó ha csak mondod neki.
2020. okt. 7. 00:21
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Apa vegyél egy horgászbotod mert fiúnk lesz.

Apa vegyél egy fésülködő asztalt mert lányunk lesz .

2020. okt. 7. 00:30
 4/13 anonim válasza:
61%
Legjobb a közös uh lenne. Együtt felfedezni a nemét, látni egymás örömét.
2020. okt. 7. 01:43
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Hát a férjed hogy lenne lány?
2020. okt. 7. 03:02
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Én személyesen mondtam el, hogy kislányunk lesz a fiúk után. Látni szerettem volna az arcát. Egyszerűen nem tudtam volna kivárni, hogy valami frappáns ötletet kitaláljak és nem is éreztem volna fair dolognak, hogy titkolózom előtte.
2020. okt. 7. 06:39
 7/13 anonim válasza:
74%

Mindenképpen várd meg, amíg hazaér és személyesen.

Kék kiscipő, rózsaszín kiscipő.

Kék lufi, rózsaszín lufi.

Nekem az egyik előttem szóló ötlete is tetszik: kell venni egy fésülködő asztalt:)

2020. okt. 7. 06:48
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Az elsővel bent volt a férjem, ő is hallotta az orvostól. A másodiknál már nem tudott, mert a nagyra kellett vigyáznia, ezért mikor elmondta a doki, hogy biztosan fiú, akkor nem kerteltem, hanem a kórházból kifelé menet megkérdezte, hogy vagyok, akkor elmondtam, hogy én és X (a választott fiú név) is jól vagyunk. Ennyire egyszerűen.

Mondd, hogy te és Pistike/Julcsika is várta már haza, amilyen névben megegyeztetek.

2020. okt. 7. 07:07
 9/13 anonim válasza:
100%

Én a kislányunknal vettem neki egy rózsaszín nyálkendőt,kissapit,kiskesztyut mind rózsaszín és olyasmi szöveg volt rajta h apa kishercegnoje,meg ennyire szeretlek apa,egy ajándék tasakban.

Most pedig ha összejön a kisteso gondoltam sütök egy tortát,a piskótát pedig olyanra színészek amilyen a baba neme.Kék/zöld ha fiú, rózsaszín/lila ha lány .

Nagyon boldog babavárást, és babazast! :)

2020. okt. 7. 07:21
 10/13 A kérdező kommentje:
#4 amúgy sem engedik be, hiába járok magánba a vírus miatt :(
2020. okt. 7. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!