Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy fiú vagy lány?
Sziasztok!
Holnap megyek ultrahangra és nagy valószínűséggel megtudom a nemét. Eddig annyit tudok, hogy inkább fiú :D Az se baj, ha most nem derül ki, későbbre is érvényes a kérdés :)
A férjem munka miatt ma elutazott, pénteken ér haza. Ő fiúra számít, de nem izgatja nagyon a kérdés, csak az, hogy egészséges legyen a mi pici csodánk.
Mégis szeretném valahogy aranyos módon közölni a dolgot, ha már a pozitív teszttel nem tudtam várni és hajnalbab az orra alá dugtam :D
Apa vegyél egy horgászbotod mert fiúnk lesz.
Apa vegyél egy fésülködő asztalt mert lányunk lesz .
Mindenképpen várd meg, amíg hazaér és személyesen.
Kék kiscipő, rózsaszín kiscipő.
Kék lufi, rózsaszín lufi.
Nekem az egyik előttem szóló ötlete is tetszik: kell venni egy fésülködő asztalt:)
Az elsővel bent volt a férjem, ő is hallotta az orvostól. A másodiknál már nem tudott, mert a nagyra kellett vigyáznia, ezért mikor elmondta a doki, hogy biztosan fiú, akkor nem kerteltem, hanem a kórházból kifelé menet megkérdezte, hogy vagyok, akkor elmondtam, hogy én és X (a választott fiú név) is jól vagyunk. Ennyire egyszerűen.
Mondd, hogy te és Pistike/Julcsika is várta már haza, amilyen névben megegyeztetek.
Én a kislányunknal vettem neki egy rózsaszín nyálkendőt,kissapit,kiskesztyut mind rózsaszín és olyasmi szöveg volt rajta h apa kishercegnoje,meg ennyire szeretlek apa,egy ajándék tasakban.
Most pedig ha összejön a kisteso gondoltam sütök egy tortát,a piskótát pedig olyanra színészek amilyen a baba neme.Kék/zöld ha fiú, rózsaszín/lila ha lány .
Nagyon boldog babavárást, és babazast! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!